• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Nasilsin Meg  :KK3:
şekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttiler:KK47::KK45:
geldim topiğe kimseler yok bir corba fotosu bulayım ekleyeyim dedim. Hem de yabancı siteden he!
Anaaaağ nevoşlan pinki sildirtti acilen. Pinki hanımın corbasıymış meğersem eklediğim fotodaki corba:KK57:

cadı şeyler:63::KK70::KK70::KK70::KK70:

şekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttiler:KK47::KK45:
geldim topiğe kimseler yok bir corba fotosu bulayım ekleyeyim dedim. Hem de yabancı siteden he!
Anaaaağ nevoşlan pinki sildirtti acilen. Pinki hanımın corbasıymış meğersem eklediğim fotodaki corba:KK57:

Yarışmacıların eklemeleri bitmeden çorba eklemek yasak:KK53:

Ben şekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttiler:KK47::KK45:

Abooww nerden biliyosun onun corbasi oldugunu? Ya resimi gorunce ``aa bu guzelmis,ben yapayim`` demedikleri ne malum? :-) :-)

Allah tan kimseler yoktu, buraya birde dua smileyi koysalar ne güzel olur bu arada:KK73:

Back
X