- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Çorbamı sabote ediyorlarHos buldummm. İyidirr,senden?![]()
Sen yarismaya bile katilmadin ne isin var burda![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorbamı sabote ediyorlarHos buldummm. İyidirr,senden?![]()
![]()
İyiyim canım sağolHos buldummm. İyidirr,senden?![]()
![]()
Nasilsin Meg Harbikız selam![]()
Ama sen buranın sorumlusu, benim görümcem, aynı zamanda da idolümsün, beni korumak görevin gibi birşey![]()
Selam.Selamm![]()
Gelmese olmaz mıGELİYİ corbanın fotosu bakkkkk![]()
Edemezlerrrr,senin corba 1. OlacakkkÇorbamı sabote ediyorlar![]()
Beni de kandirdiİyiyim canım sağol
O benim yardımcı ben yokken yarışmacı topluyor yeni kategori için![]()
Çorbanı bekliyoruzEdemezlerrrr,senin corba 1. Olacakkk![]()
Beni de kandirdi![]()
Hayırlısıyla bi pazartesi olaydı, kazasız belasız tarifimi ekleyeydim, 1 olmasamda olurEdemezlerrrr,senin corba 1. Olacakkk![]()
Beni de kandirdi![]()
Nasilsin favori yarismacim Selam.![]()
şekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttilerNasilsin Meg ![]()
HahahaHayırlısıyla bi pazartesi olaydı, kazasız belasız tarifimi ekleyeydim, 1 olmasamda olur![]()
Yarışmacıların eklemeleri bitmeden çorba eklemek yasakşekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttiler
geldim topiğe kimseler yok bir corba fotosu bulayım ekleyeyim dedim. Hem de yabancı siteden he!
Anaaaağ nevoşlan pinki sildirtti acilen. Pinki hanımın corbasıymış meğersem eklediğim fotodaki corba
cadı şeyler![]()
İyiyim canım sağol.Sen nasılsın?Nasilsin favori yarismacim ![]()
Abooww nerden biliyosun onun corbasi oldugunu? Ya resimi gorunce ``aa bu guzelmis,ben yapayim`` demedikleri ne malum?Ben şekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttiler
geldim topiğe kimseler yok bir corba fotosu bulayım ekleyeyim dedim. Hem de yabancı siteden he!
Anaaaağ nevoşlan pinki sildirtti acilen. Pinki hanımın corbasıymış meğersem eklediğim fotodaki corba
cadı şeyler![]()
Yap değişiklik olur.Hahaha![]()
![]()
ay ben ne yapsam acaba... Hazir corba yapmak yasak mi?
![]()
![]()
![]()
Allah tan kimseler yoktu, buraya birde dua smileyi koysalar ne güzel olur bu aradaşekercim sen harbikızsındır şu nevoşlan pinkigile bişey söyle beni delirttiler
cadı şeyler![]()
Bende iyiyim sagol canim. Valla ben senin kazanmani istedim,en cok seninkini beğendim İyiyim canım sağol.Sen nasılsın?
Oy için çok teşekkürler.![]()
baaakkkkk akıl akıldan üstündür heeee neden olmassııııınnnnAbooww nerden biliyosun onun corbasi oldugunu? Ya resimi gorunce ``aa bu guzelmis,ben yapayim`` demedikleri ne malum?![]()
![]()