- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
İyi gecelerBen kaçtım kızlar
Tatlı sohbetler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gecelerBen kaçtım kızlar
Tatlı sohbetler![]()
Hayırlısıyla bi pazartesi olaydı, kazasız belasız tarifimi ekleyeydim, 1 olmasamda olur![]()
şikayet etseneeeeYarışmacıların eklemeleri bitmeden çorba eklemek yasak![]()
Ama hemen gördüm, kimse yoktu sildi sonraAbooww nerden biliyosun onun corbasi oldugunu? Ya resimi gorunce ``aa bu guzelmis,ben yapayim`` demedikleri ne malum?![]()
![]()
Valla suphelendim ben,bu kadar tepki hic normal degilbaaakkkkk akıl akıldan üstündür heeee neden olmassııııınnnn
![]()
hayırrrr beniiiimmmAma hemen gördüm, kimse yoktu sildi sonra
Görüşlermidir
Kızlar o benim çorbam![]()
Ama sen daha yabancı sitelerde dolanırken, ben icraate döktümhayırrrr beniiiimmm![]()
Ohh.. sonundaYarışmacıların eklemeleri bitmeden çorba eklemek yasak![]()
İyi geceler canımBen kaçtım kızlar
Tatlı sohbetler![]()
bakk geliyi fotoooooAma sen daha yabancı sitelerde dolanırken, ben icraate döktüm![]()
Pazartesiye kadar, alttan almam lazım demibakk geliyi fotooooo![]()
kesinlikle corba konusunda sınıfta kalırım şekercimPazartesiye kadar, alttan almam lazım demi
Bunu çok ciddi söylüyorum, eminimki aynı şeyi yapsak, sen daha güzel yaparsın, benim tarif gölgede kalır![]()
Tamam söz bu sefer konuyu tekrar açmıycamkesinlikle corba konusunda sınıfta kalırım şekercimseninki süperdi
bak 2 ileri 1 geri yapma fena olur pinkicik![]()
Siliniz litfen aynısının tıpkısını yapcaktım benSilemem kusura bakmayın![]()
Benim tarif olduğunu Nevoştamı söyledi?Siliniz litfen aynısın tıpkısını yapcaktım ben
skandaaalllll ifte kavrulu standaaarrrtttt
Yöneetttiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm![]()
Sağol canım.Kısmet değilmiş.Bende iyiyim sagol canim. Valla ben senin kazanmani istedim,en cok seninkini beğendim ![]()