En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
İpincecik eriştemi olurmuş,sende c,imrilik yapmıp malzemeden çalmışsın ayol :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma::skandal::skandal::skandal::skandal:
Öyle güzel oluyor ki hem de ,şehir efsanesiymiş kalın kesilmezse ufalanır diye:rapci:.Hiçbirşey olmadı.2 bardak una yeterli malzeme:skandal:.Daha fazla yumurta olsa yumurta kokusu olurdu.Darılmıyorsun inşallah yazdıklarıma :KK19:

Öyle güzel oluyor ki hem de ,şehir efsanesiymiş kalın kesilmezse ufalanır diye:rapci:.Hiçbirşey olmadı.2 bardak una yeterli malzeme:skandal:.Daha fazla yumurta olsa yumurta kokusu olurdu.Darılmıyorsun inşallah yazdıklarıma :KK19:

Bendekide tarif üzerine yapmıştım,ayol niye darılayım şurada taklıyoruz birbirimize değilmi..

tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum

Bu ince yorumunuzdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum :KK14:

tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum

Keşke böyle bir yorum yapmasaydın,tüm arkadaşlarımıza karşı ayıp oldu..

Topunuz gelin uleyn :sopa:Anacuğum aradı ,işin yoksa az gel dedi.Aynı mahalledeyiz ,az işim vardı halledilecek hallettim gidiyorum,arkamdan konuşanı yakarım:KK53:

Makarnalar sostan yarılıyor ,beyaz olmuş diyor yav:KK53:

Hahahaha merak etme dedikodunun dibine varırız burada :KK53:

cimcimegfb cimcimegfb niye gelmiyor. :deli: Kız 3. Olmak üzeresin gel beni teselli et. :temizlik:
Hediye istemem profil madalyası yeterdi. :ıslık:

Ben şoklardayım:oha: keşke eşimi bekleyip onun teliyle cekseydım fotoları :110: birinci olurdum. :halay:

Üzülme home rom hata sizde işin sırrını çözememişiniz daha:halay:

Back
X