- Emoji Skoru
- 738
- Puanlar
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle güzel oluyor ki hem de ,şehir efsanesiymiş kalın kesilmezse ufalanır diyeİpincecik eriştemi olurmuş,sende c,imrilik yapmıp malzemeden çalmışsın ayol![]()
.Hiçbirşey olmadı.2 bardak una yeterli malzeme
.Daha fazla yumurta olsa yumurta kokusu olurdu.Darılmıyorsun inşallah yazdıklarıma Öyle güzel oluyor ki hem de ,şehir efsanesiymiş kalın kesilmezse ufalanır diye.Hiçbirşey olmadı.2 bardak una yeterli malzeme
.Daha fazla yumurta olsa yumurta kokusu olurdu.Darılmıyorsun inşallah yazdıklarıma
![]()
Ha tamam o zaman devam edeyim diyecektim de çıkmam lazım.Bendekide tarif üzerine yapmıştım,ayol niye darılayım şurada taklıyoruz birbirimize değilmi..
Resimlerin üzerinde linkleri var,tıklayınca nasıl yapıldığı aşamasıyla yazıyorKıymalı kaşarlıya oy verdim ama diğerleri de çok güzel görünüyor :) Ali nazikliyi çok merak ettim.
tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum
tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum
Topunuz gelin uleynKavga edecem zannetti tüydü hemen![]()
Anacuğum aradı ,işin yoksa az gel dedi.Aynı mahalledeyiz ,az işim vardı halledilecek hallettim gidiyorum,arkamdan konuşanı yakarımMakarnalar sostan yarılıyor ,beyaz olmuş diyor yavKeşke böyle bir yorum yapmasaydın,tüm arkadaşlarımıza karşı ayıp oldu..
Topunuz gelin uleynAnacuğum aradı ,işin yoksa az gel dedi.Aynı mahalledeyiz ,az işim vardı halledilecek hallettim gidiyorum,arkamdan konuşanı yakarım
Makarnalar sostan yarılıyor ,beyaz olmuş diyor yav![]()
Bak gitmem haHahahaha merak etme dedikodunun dibine varırız burada![]()
Her şeye de salça konmaz ki ama, o zaman hepsi salçalı makarna olur.Keşke böyle bir yorum yapmasaydın,tüm arkadaşlarımıza karşı ayıp oldu..
Her şeye de salça konmaz ki ama, o zaman hepsi salçalı makarna olur.
Ema benim için dobralığıyla ünlü.![]()
cimcimegfb niye gelmiyor.
Kız 3. Olmak üzeresin gel beni teselli et.
Hediye istemem profil madalyası yeterdi.![]()
keşke eşimi bekleyip onun teliyle cekseydım fotoları 

Bize de anlat.Ben şoklardayımkeşke eşimi bekleyip onun teliyle cekseydım fotoları
birinci olurdum.
Üzülme home rom hata sizde işin sırrını çözememişiniz daha![]()
Her şeye de salça konmaz ki ama, o zaman hepsi salçalı makarna olur.
Ema benim için dobralığıyla ünlü.![]()

Ben şoklardayımkeşke eşimi bekleyip onun teliyle cekseydım fotoları
birinci olurdum.
Üzülme home rom hata sizde işin sırrını çözememişiniz daha![]()