- Emoji Skoru
- 214.959
- Puanlar
- 1.423
Dün tatlı tatlı atıştık.Senin için alıntıladım
![]()
Hahahahahaha yemezlerrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün tatlı tatlı atıştık.Senin için alıntıladım
![]()

Bak yan yana getiririm yaptığımız erişte resimleriniÖyle bişimi dedimde benmi hatırlamıyorum cicimbenim eriştem senin erişteni döver hem seninki o neydi öyle safinaz gibi sırık gibi
Benim eriştemin karşısında saygıyla eğil bakalım
Kim haklı deynepmi yok canım ya,hava atıyor bana baksanaben yermiyim hiç
![]()
Bak yan yana getiririm yaptığımız erişte resimlerini![]()

Erişte gibi kalın olmasınYarın akşam kızım geliyor
@deynepnaz lazanya yapacağım söyleyim dedim![]()

Erişte gibi kalın olmasın![]()

Daha önce lazanya hiç yapmadım da,yemedim de,bir şey diyemeyeceğim.Bebişim lazanya tek tiptir,korkma korkma sıra sana gelecek![]()

Bu zamana kadar kışlık fasulye koymak için bekledin mi?Fasulye kavruluyor şimdide kışlık dolaba girecek![]()

Daha önce lazanya hiç yapmadım da,yemedim de,bir şey diyemeyeceğim.
Ne sırası gelecek?Tehdit mi ediyorsun beni?![]()

Bu zamana kadar kışlık fasulye koymak için bekledin mi?![]()

Sadece ben değil ki,çoğu kişi bilmiyor.Aksi halde 2 tane var yarışmada,görüntü güzel börek gibi,daha yüksek olurdu puanları.Mutlaka dene tadıda çok güzel oluyor,yanınada bir salata yaptınmı tamamdır
Heeeeee ediyom ,her yerde diyecem bir lazanya bile yapmamış diyecem![]()
Köy fasulyesi ise ver ,çok severimHahahaaha beklemedim tabisi buda yedek cicim dolabta kaç paket fasulye oldu,istersen sanada vereyim![]()

Sadece ben değil ki,çoğu kişi bilmiyor.Aksi halde 2 tane var yarışmada,görüntü güzel börek gibi,daha yüksek olurdu puanları.
Köy fasulyesi ise ver ,çok severimözelden adresimi vereyim çok istiyorum
![]()

Çok fazla biliniyor birde,börek gibi gözüküyor ama yerken ağzında yumuşacık kalıyor..
Pişince kaşar rendeside koyuyuorsunya o çok lezzet veriyor tadına..

Bu kadar ince detaylarıyla tarif etmesen iyiydi(yutkunan üye smileyi)![]()
Yeter artık dayanamiyiciğim,kendimi koşarak yatağa atasım var Hülya Koçyiğit gibiBide kıymayı hazırlarken birazcık sulu yapıyorsun,içine kırmızı biber,yeşilbiber domates,isytersen havuç rendeside koy.
Yutkunman geçtimi![]()
Yeter artık dayanamiyiciğim,kendimi koşarak yatağa atasım var Hülya Koçyiğit gibi![]()
Sonrada afiyetle mideye indiriyorsun 

Sonra pişince üzerine kaşar rendesi serpip fırına gene veriyon aşkla birleşiyor herşeydilimleyip tabağa alıyorsun dumanı tütüyor bide...
Sonrada afiyetle mideye indiriyorsun
![]()