- Emoji Skoru
- 214.959
- Puanlar
- 1.423
Oy oy ablam naptın yahu canımızı çektirdin![]()
Demi yani olsada yesek şimdi ne güzel olurdu..
Yarın yapacam ama kızım istedi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy oy ablam naptın yahu canımızı çektirdin![]()
Kızın 10 gün önce isteseymiş keşke,yapmışken yarışmaya katılırdın.Demi yani olsada yesek şimdi ne güzel olurdu..
Yarın yapacam ama kızım istedi..

Kızın 10 gün önce isteseymiş keşke,yapmışken yarışmaya katılırdın.![]()
Sen de amma inatçıymışsın benim gibiYok gene katılmazdım![]()
Sen de amma inatçıymışsın benim gibi![]()
Biraz zorSeni zor ikna ettiydik ablacım, mezelerde böyle olmaz umarım, hemencik katılırsın![]()
Özel mesaj atayım sana dedim ,yine kabul etmedi beni,gizlilik ayarları var deniliyorYokk beaaa inat değil![]()

Özel mesaj atayım sana dedim ,yine kabul etmedi beni,gizlilik ayarları var deniliyor![]()
Keşke yarışma için bol tereyağlı yapıp katılıp hem kendi hemde bizlerin gözünü doyuraydın![]()
Katılmasan da arada böyle gel,sana takılması zevkli oluyorYok gene katılmazdım![]()

Katılmasan da arada böyle gel,sana takılması zevkli oluyor.Ben de kaç kategoridir katılmıyordum ama buradan hiç gitmedim
![]()
Market değil de ,ben de pazara gideceğim yağmur yağıyorMarkete gidip gelecem hemen yağmurda yağıyor dışarda

AYNEN ev salçası banada ağır geliyorçBen sadece turşuyu kendim yaparım.Evde yapılan salçayı sevmiyorum,ekşimsi oluyor,zeytini de genelde Ege Bölgesinde oturanlar kendi yapıyor,bolluğundan galiba
![]()
Market değil de ,ben de pazara gideceğim yağmur yağıyor![]()
Çok şanslısın maşallahAYNEN ev salçası banada ağır geliyorç
öncü bu konuda gerçekten süper.
turşumu kendim yaptım bu sene annem yapıyordu 1 yıllık evliyim.
çokda güzel oldu herif begendi.
zeytini abimden ablamdan biri ayvalıkta biri aydında .)))
tarhana kayınvalidem be yengemden
erişte vs görümcemden
aha bende iyisi yok bea :)