Geriye o ihtimal kalıyor
Kızını da evlendirdin,düğünü ,hazırlıkları bahane ediyordun,neyse ısrar etmeyeyim ,sen yarışırsan katılacağım demiştim,Nevreste katılmıyorum ,sorumlu Keleş Hanım
Sirdir söyleyemem nanam@nuryolu gel bacım bana hangi makarnayi yapacağını söyle kuzumm
21 Ekim'i 22 Ekim'e bağlayan gece gelebilirsinTam saat verin bana nevos ,dakik bir bayanım ben
Niye yapmayın sen bakimGitme kız, ben yapamıyorum beri sen yap
Tamam buldumNe kadar uyanıksınBunu @nuryolu na niye söylemiyorsun..Mesela @nuryolu katılmazsa katılmam falan İşini biliyorsun
Ne kadar uyanıksınBunu @nuryolu na niye söylemiyorsun..Mesela @nuryolu katılmazsa katılmam falan İşini biliyorsun
Eneee ,kendimi kandırılmış hissediyom ya21 Ekim'i 22 Ekim'e bağlayan gece gelebilirsin
Aaaaa birden baktım ilk mesaja bizde o gün oylamaya geçiyoruz
Yok yok sen beni beğenmiyorsun
Karar ver makarna yapacak mısınGitme kız, ben yapamıyorum beri sen yap
Bak bu hiç olmadıTamam buldum,eğer nuryolu katılmazsa yarışırım,o yarışırsa yarışmam
Kardeş kardeş katılalım nolcek yaTamam buldum,eğer nuryolu katılmazsa yarışırım,o yarışırsa yarışmam
Hiç şaşırmadımBiliyor benim katılmayacağımı ondan
Makarna çeşidi, ama çok pis haslarimNiye yapmayın sen bakim
Bana güven ben seni hiç kandırmamEneee ,kendimi kandırılmış hissediyom ya
Bende çok güzel haşlarım,1 kaşık suyunu bile ziyan etmemMakarna çeşidi, ama çok pis haslarim
Yahhhh yapacağım dedim yaKarar ver makarna yapacak mısınyapmayacak mısın
O sudan 2 kepçe al sosa koy ohh misBende çok güzel haşlarım,1 kaşık suyunu bile ziyan etmem