Bende pek yapmıyorum ama ne zaman yapsam öyle yaparım1-2 yemek kaşığı kalana kadar çektiriyorum..Sonra sosu ekliyorum..Ben çok makarna yapmam gerçiAyda yılda bir
Güzel olur,ellerine sağlıkBende pek yapmıyorum ama ne zaman yapsam öyle yaparım
Güzel olur,ellerine sağlık
Benim eşim de makarnayı sevmez,ev makarnasını sever,oğlumun da fazla düşkünlüğü yok,ben de nadir yaparım.1-2 yemek kaşığı kalana kadar çektiriyorum..Sonra sosu ekliyorum..Ben çok makarna yapmam gerçiAyda yılda bir
Bende genelde ev makarnası yapıyorumBenim eşim de makarnayı sevmez,ev makarnasını sever,oğlumun da fazla düşkünlüğü yok,ben de nadir yaparım.
Benim birkaç tane tanıdığım var.Gün aşırı makarna yapar,çaktırmadan buradan mı bahsetsem ,5 tane rahat gelir.
Ben de kaçıyorum,saat bayağı gelmişBende genelde ev makarnası yapıyorumAynen günlük makarna yapanlar var..
Makarnaya katılım olur diye düşünüyorum..Umarım öyle olur
Ben kaçtım hayırlı geceler
Orada bir sürü tarif var..Nereden bileceğim senin tarifi
Senin gibi becerikli bir hatunun madalyasının olması gerekmiyor mu?KK da madalyalı demek,becerikli demek
Bende genelde ev makarnası yapıyorumAynen günlük makarna yapanlar var..
Makarnaya katılım olur diye düşünüyorum..Umarım öyle olur
Ben kaçtım hayırlı geceler
Ben de kaçıyorum,saat bayağı gelmiş
Bende az bakayım dedim,oradayımBdv'ye akayım bende biraz
Ekşın değil de ,üzülebilirsin,tanıdığın birinin konusunu okuyordum,ekşın dün vardı.Ekşın varmıdır acaba
Ekşın değil de ,üzülebilirsin,tanıdığın birinin konusunu okuyordum,ekşın dün vardı.
Kim kiEkşın değil de ,üzülebilirsin,tanıdığın birinin konusunu okuyordum,ekşın dün vardı.
Canım yarışma başladı değil mi ?
Yapıyorum şuanda ben
@Nevreste ❤❤❤