O zaten yapacak elimizden kaçamaz@Makyajkolik13 makarna yapacaktı el açması ,bana hesap soracağınıza O'na hesap sorsanıza.Buldunuz benim gibi zavallıyı
Makarna nasıl yapılıyordu ki?Ohhhh sefan olsunBugün çok dolaştın yarın evde otur bize makarna yap
Biz sana detaylı anlatım yaparız.Makarna nasıl yapılıyordu ki?
Aha da @aeben geldi anlatmayaBiz sana detaylı anlatım yaparız.
Detaylımı istiyorsun ?Aha da @aeben geldi anlatmaya,sen yorulma ,O anlatsın
Kim yapmıştı hatırlamıyorum ,birinden dinlemiştim ,makarnayı kaynayan suya değil ,soğuk suya atmıştı haşlanması için,belki öyle yaparım detaylı anlatmazsanDetaylımı istiyorsun ?
Tamam ben aradan çekiliyorumAha da @aeben geldi anlatmaya,sen yorulma ,O anlatsın
Ahaha makarna diyince aklıma bi anım geldi . Bundan uzunnnnnn yıllar evvel hatta çoçukluk döneminden ..
Abimle aramızda dedikki makarna yapalım ama spagetti . Canım annem ne dese begenirsiniz " sıpa nereye gitti ne sıpası ?"
Benim eşim fazla sevmez ama yoğurtlu yaparsam ,sarmısaklı yoğurdun hatırına yerBu kategori zorlu olacak ,niyemi ? Çünki makarnanın lezzetsizini görmedim ben vede makarna sevmeyen varmı acep
Evde sık makarna pişirenlerdeniz genelde benim oğlan yapar (16 yaşında ) her gün yap hergün yiyecek yani o kadar
Birgünde bizim için yaparsınBu kategori zorlu olacak ,niyemi ? Çünki makarnanın lezzetsizini görmedim ben vede makarna sevmeyen varmı acep
Evde sık makarna pişirenlerdeniz genelde benim oğlan yapar (16 yaşında ) her gün yap hergün yiyecek yani o kadar
Sen yersinBenim eşim fazla sevmez ama yoğurtlu yaparsam ,sarmısaklı yoğurdun hatırına yer.Oğlumun da fazla düşkünlüğü yok makarnaya ,bense ,sence
Hele dün yemek yapmış olmasaydım,dünkü tariflerden sonra makarna yapacaktımSen yersin
Haklısın tarifler çok iştah açıcı görünüyorHele dün yemek yapmış olmasaydım,dünkü tariflerden sonra makarna yapacaktımEt yemeklerinde o kadar canım istememişti halbuki
Haklısın yeni tarifler istiyoruz,yeni tarifler yapınHaklısın tarifler çok iştah açıcı görünüyorFarklı makarna tarifleri bekliyoruz
Yapalım diyecektinHaklısın yeni tarifler istiyoruz,yeni tarifler yapın
Yoooo,hiç üstüme alınmadımYapalım diyecektin
Üstüne alınsaydın şaşardımYoooo,hiç üstüme alınmadım@aeben alınsın,O çok yapıyormuş