NaberNapıyorsunuz çirkinler
Çirkin değiliz bikeremNapıyorsunuz çirkinler
Lafin gelişi yahuÇirkin değiliz bikerem
Şaka yaptım kiLafin gelişi yahunasilsiniz iyimisiniz? Birde nevosa karsi benimle kanka olur musun
Bende iyiyim sagol. Niye yapilmasin o bana yapiyor ama ezikliyor beniŞaka yaptım ki
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Aaa olur mu nevoş ablama yapılır mı hiç ?
Kıyamaz nevoş ablam kimseyeBende iyiyim sagol. Niye yapilmasin o bana yapiyor ama ezikliyor beni
Evet kiymaz kuşbaşı yaparKıyamaz nevoş ablam kimseye
Evet kiymaz kuşbaşı yapar
Lafin gelişi yahunasilsiniz iyimisiniz? Birde nevosa karsi benimle kanka olur musun
Niye guldun ablisko
Ne bilim nevraya karşı bi yandaş bulamadımda ona güldümNiye guldun ablisko
Benimkisi maksat ortaya laf atip biraz neselenmek :) yoksa @Nevreste ablama niye karsi olayimNe bilim nevraya karşı bi yandaş bulamadımda ona güldümgerçi rabia1 le habipte var ama
Lafin gelişi yahunasilsiniz iyimisiniz? Birde nevosa karsi benimle kanka olur musun
Şaka yaptım ki
İyiyim çok şükür sen nasılsın
Aaa olur mu nevoş ablama yapılır mı hiç ?
Ne zaman ezikledimBende iyiyim sagol. Niye yapilmasin o bana yapiyor ama ezikliyor beni
Onlarında kendilerine hayırları yokNe bilim nevraya karşı bi yandaş bulamadımda ona güldümgerçi rabia1 le habipte var ama
Çok mu korktunBenimkisi maksat ortaya laf atip biraz neselenmek :) yoksa @Nevreste ablama niye karsi olayim
Korkmam mi gerekiyorÇok mu korktun
Yok gerekmiyorKorkmam mi gerekiyor@nananais kuzum gönlünü rahat tut sınav vs hicbirsey senden onemli degil. Allah hakkımızda en hayirli olan kapiyi acsin insallah