En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir
Kolay gelsinTemizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..

Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir
Kolay gelsinTemizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..
İçin rahat etmezse bana gönder,maksat sen hasta olma,senin için fedakarlık yaparım

Ben buzluga patlıcanı kaynamış suyun üzerine süzgeci koyiyoy

Benim gibi bir insan varken neden seni sectileer anlamıyorum aklım almıyor hakkım. Yeniyor burdaaaaaaa
Ben fırında pişirip sonra iç harcınıda koyup buzluğa koyuyorum kışın kolaylık oluyor
Haklısın ben kimim ki

Akşam yemeği yemedim ,ikindi saatinde yedim diye,aç değilim ki,canım istemedi ki,hiç güzel gözükmüyor ki
Ayyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydimYok vallahi yumuşacık,puf puf olmuşSimitlerin içinde de peynir var..Oğlumun hafta içi bir gün simit günü hazır almaktansa kendim yaptım.Soğusun birazını buzluğa atacağım,hazır olsun..

Nayır ,nolamaz
Düşündüm de akşam annemler bendeydi.Yemek yemedim ama bisküvi pastası,çiğ köfte,kurabiye ,fındık,baklava yemiş olabilirim.
Puf puf çok güzel duruyor,tarifini isterim.Benim oğlan da kantinden ekmek arası alıyor ,hiç güzel olmuyor ,bana poğaça yapsana okula götürmeye dedi.Bu yaşta beslenme mi götüreceksin dedim,1 gün deneyeyim nasıl olacak.

Ben senden daha az yedimTamam vereyim sürekli yaptığım klasik poğaça tarifi var daha doğrusu bu sıralar yaptığım..Onu kafama göre şekillendirdim..
Çocuk haklı okuldan alacağına sen yap buzluğa at bir hafta ara ara götürsün ben öyle yapıyorum..Okul kantinleri tehlikeliBenim oğlum geçen hafta cuma günü okuldan tost aldı..Dün diyor ki:Anne ekmek arası ekmek tost yapıyorlar

Benim yeğen 9 yaşında orta 1 e başladı.kantin dışında yemek götürmek, yemek yemek yasakmış. Gećen hafta öğrendim.diyorki kalan bisküvi bile kantin dışına çıkması yasak var mı böyle bir şey

Benim kızlar orta ikideler kantinden birşey almıyorlar..Aynı kural bizde olsa benim kızlar aç kalır
Çok mantıksız herkes istediğini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…