Canın sağolsunHiç beğenmedim makarnanı Nevoş
Sana karsi uyelerin neden hipnoz oldugun buldumCanın sağolsun
Neden?Sana karsi uyelerin neden hipnoz oldugun buldum
Abartisiz diyorum ben daha senin kadar alcak gonullu bir insan gormedimNeden?
Sen Nevoşun gönlüne alçak mı dedin?Abartisiz diyorum ben daha senin kadar alcak gonullu bir insan gormedim
Evet alcak herkes girebilsin diye. Yuksekte olursa kimse giremezSen Nevoşun gönlüne alçak mı dedin?
İyi birşey söyledin galibaAbartisiz diyorum ben daha senin kadar alcak gonullu bir insan gormedim
Kotu birsey diyemem ki :)İyi birşey söyledin galiba
Benim yüreğim hep açık ve alçakEvet alcak herkes girebilsin diye. Yuksekte olursa kimse giremez
Sen şimdi sana makarna yap dese yapar mısın?Kotu birsey diyemem ki :)
Sağol canım biliyorumKotu birsey diyemem ki :)
Sen yapıyor musun oda yapsınSen şimdi sana makarna yap dese yapar mısın?
Bende giriş parali cikis belesBenim yüreğim hep açık ve alçakGiriş çıkış serbest
Benim ikisi de beleşBende giriş parali cikis beles
Ben de kaşınıyorum galibaSen yapıyor musun oda yapsın
Yapmam da beni oyina getiriyorsun sankiSen şimdi sana makarna yap dese yapar mısın?
Bize bir makarna yapamadınBen de kaşınıyorum galiba
Bugün oğlum son anda salçalı spagetti istedi,onu yaptım ,bileydim çeker koyardımBize bir makarna yapamadınDünya Mutfağı kategorisini yapınca sana büyük trip atacağım mecburen katılacaksın.. İstersen baştan teslim ol
Kim yapmış senin tarifiniBugün oğlum son anda salçalı spagetti istedi,onu yaptım ,bileydim çeker koyardımBenim düşündüğüm tarifin benzeri yapıldı,süre kısaldı ,nerden bulayım tarif ,Dünya mutfağıyla uzaktan yakından ilgim yok,kendisiyle ayrı dünyaların insanlarıyız
SeeeenKim yapmış senin tarifini
İstersen buluruz tarif
O yüzden Dünya mutfağını seçtim