Her zamanki halim vonkamHayırdır abla :)
Kolay gelsin :) enisteye sakayi yaptin miHer zamanki halim vonkam
Kolay gelsin :) enisteye sakayi yaptin mi
Ben oyle bir saka yapamam. Ne zaman bir saka yapsam basima geliryok henüz uygun ortam olmadı
Hım o vakit şakayı yapmadan 2 kere düşüneyimBen oyle bir saka yapamam. Ne zaman bir saka yapsam basima gelir
Ben bu yuzden kaynimin basini yaktim resmenHım o vakit şakayı yapmadan 2 kere düşüneyim
Sen yap biz yanına karabiberli acılı kuru fasulye ile soğan cücüğü koyarız (hamileler kusura bakmayın)Mısırsız olur mu hiçBu soğukda makarna salatası soğuk olur yav,daha sıcak bir tarif olaydı eyiydi
Kafamı karıştırdınız uleynSen yap biz yanına karabiberli acılı kuru fasulye ile soğan cücüğü koyarız (hamileler kusura bakmayın) Eki Görüntüle 1899793
Galiba bu ben oluyorumNeverestimi özledim
Galiba bu ben oluyorumHatmece o kadar yarışmaya katılıyorum bir tarifimi beğenmedin bakalım bu sefer favorin kim olacak
Ne yapıyorsun güzellik
Uzandıydım biraz :)) sen napyon ablaNe yapıyorsun güzellik
Bende bugün yeni oturdumUzandıydım biraz :)) sen napyon abla
Cocuk buyutmek kolay degilBende bugün yeni oturdumYine ödev yapıyoruz Mola verdik
Tabi zor tarafları var..Cocuk buyutmek kolay degil
Müzik dinler misin ablaTabi zor tarafları var..Daha doğrusu onlara göre yaşıyoruz
Dinliyorum canımMüzik dinler misin abla
Ne dinlersin genelde. Ben bu aralar sevcan orhana taktim kafayiDinliyorum canımÖzellikle gündüz saatlerinde Beni sakinleştiriyor.
Hareketli müzik dinliyorumNe dinlersin genelde. Ben bu aralar sevcan orhana taktim kafayi
Bende pop severimde beni aglatan muziklere de bayilirimHareketli müzik dinliyorumGenelde pop
Canımı sıkacak müzik dinlemem etkileniyorum..