Ben genelde onlardan uzak duruyorumBende pop severimde beni aglatan muziklere de bayilirim
Türk halk muzigine bayilirim turku falanBen genelde onlardan uzak duruyorumAma bazen esiyor. .O zaman Ebru Gündeş,Yıldız Tilbe,Zerrin özer falan dinlerim
Ruh halime bağlıTürk halk muzigine bayilirim turku falan
Ruh halime bağlıBazen bende dinliyorum
@deynepnaz tarifi verseydi bizde yapardıkKızlar bende kurunun üstüne komşunun getirdiği aşureyi yedim hareret tavan şimdi bir makarna salatası soğuk soğuk iyi olurdu da tariff neerdeee....(tabağa çerez koydum boşvermedim)
Hayirlisi olur onun icin diledigi olur insallah. Gelseydi iki lafin ayaginj kirardik :))@nananais 'nın sınavı bitti hala yok ortalarda
Hakkında hayırlısı olsun.Sınav bayağı zormuş diyorlarHayirlisi olur onun icin diledigi olur insallah. Gelseydi iki lafin ayaginj kirardik :))
Yani @deynepnaz bilmiyor mu diyorsunBiliyormu vaavvv
Güçlü kanıt gerekiyorYani @deynepnaz bilmiyor mu diyorsun
Hadi bakalım kolay gelsinGaliba bu ben oluyorumHatmece o kadar yarışmaya katılıyorum bir tarifimi beğenmedin bakalım bu sefer favorin kim olacak
Güçlü kanıt gerekiyor
Yani @deynepnaz bilmiyor mu diyorsun
Bildiğin menemen yap üstüne içinde nane fesleğen olur italyan sos o daMakarna sosları korkulu rüyam. :) yapamadığını tek şey
Bahaneler hiç bitmiyorBugün makarna yemeği yapayım dedim ,misafir istilasına uğradım.Onlar gitti ,başka birileri geldi. Yarım kaldı,acaba bana işaret mi bu,yapmamam mı gerekiyor.
Bahane değil kız gerçek.Tam hevesle başladım ,araya engeller girdi,yarım kaldı.İstediğim gibi de olmamıştı zaten.Bahaneler hiç bitmiyor
Ne yapmaya niyetlendin çok merak ettimBahane değil kız gerçek.Tam hevesle başladım ,araya engeller girdi,yarım kaldı.İstediğim gibi de olmamıştı zaten.