Tamam canım,baktım gözüküyorNevroş netten kaynaklı, aslında tüm resimler gorunuyor
@deynepnaz canım sayfayı yenile
Yok kuzeniyimHamdi bey in yeğeni misin
Teşekkür ederim canımNevroş netten kaynaklı, aslında tüm resimler gorunuyor
@deynepnaz canım sayfayı yenile
Akrabalık sezmiştimYok kuzeniyim
@Eses07 @deynepnaz @hannazKimmiş onlar
Tabi canım istediğiniz tarifi vermekte özgürsünüzYa ben oylamaları görebilmek için kendime oy kullansam sonra da değiştirsem olur mu Nevreste , çatlamak üzereyim de , çok heyecanlıyım , kalp krizi geçiricem şimdi @Nevreste
Tatlım tabi ki kendine oy verebilirsin, değiştirmenede gerek yok kiYa ben oylamaları görebilmek için kendime oy kullansam sonra da değiştirsem olur mu Nevreste , çatlamak üzereyim de , çok heyecanlıyım , kalp krizi geçiricem şimdi @Nevreste
Kek,pasta,börek,poğaça gibi miNevroş bana güzel, enfes, harika mükemmel 5 saati menüsü linklerini verir misin? Tariflere bakayım?
Oymak başım benim@Eses07 @deynepnaz @hannaz
Bak bunlar benimkisiler
Başka da vardır belkim bi daha bakarım..
Evet. Yarışma konusu seçerken gormustum. Kesin yapmışsınız dır sizKek,pasta,börek,poğaça gibi mi
@Eses07 @deynepnaz @hannaz
Bak bunlar benimkisiler
Başka da vardır belkim bi daha bakarım..
Benim aklıma da geldi yazdım hatta,ama insan yine de çekiniyor değil mi?Ya ben oylamaları görebilmek için kendime oy kullansam sonra da değiştirsem olur mu Nevreste , çatlamak üzereyim de , çok heyecanlıyım , kalp krizi geçiricem şimdi @Nevreste
Kız sen benim canımsınn mutfak üstadımsın zatenPeki ben
Sende benim canımKız sen benim canımsınn mutfak üstadımsın zaten
Sana oy yok o yüzden
Oy benim izcilerimden birine gidecek. Zaten bayıldım tariflerine