En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Yok canım sorun değil siz bana sorun ben yardımcı olurum
Yeni kategorimiz ne olsunYapmadığımız veya uzun zamandır yapmadığımız birşeyler yapalım

O ne zaman başlayacak ablacım. deynepnaz ablanın dediği gibi şimdi okul zamanı çocuklar için de iyi olur annelere tarif imkanı sunmuş oluruz,çeşit olur ablama katılıyorum

Daha tarifleri degerlendirmedim oyumu sonra kullana bilirim . O yüzden kendine vermek istemedim .

Çok teşekkür ederim canım.

Yemek yapamadığını biliyorumSohbetimize her zaman katılabilirsin sarı şekerim

Oyumu kullandım sadece resimlerine baktım kimin neyin bakmadım hayırlısı olsun
Ortaya çıkmana sevindim Hatmece..Dünden beri seni göremeyince ,elimle yaptığım erişteyi,aşureyi görünce kalp krizi geçirdin sandım.Bana elin çalışsın ,yapamazsın bahane arıyorsun diyordun ya,elim çalışmış mı?

Üstüme alınayım mı bilemedim

Ben burdayım sen yoksun kimin bilmem yalancı su böreği gibi makarna yapana oy verdim senin tarif hangisi söyle bakayım elin çalışmışta güzel mi olmuş nasıl olmuş gayet açıksözlü söylerim

Ben burdayım sen yoksun kimin bilmem yalancı su böreği gibi makarna yapana oy verdim senin tarif hangisi söyle bakayım elin çalışmışta güzel mi olmuş nasıl olmuş gayet açıksözlü söylerim
Bana vermişsinTeşekkür ederim
Hadi bakalım takılmayın birbirinize böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…