Öyle bakma kız,kilolu olmak kadar çok zayıf olmak ta yakışmıyor kadına.Benim çıkmam lazım,görüşürüz
Bende @aeben ablami opup gideyim beni en cok o seviyor bencenevreste abla milleti hipnoz etmese zor dururdu karsimda
O zaman bize öpücük yokBende @aeben ablami opup gideyim beni en cok o seviyor bencenevreste abla milleti hipnoz etmese zor dururdu karsimda
Kız sen ne hain kardeş çıktın ben etiket yaptım beni öpseneBende @aeben ablami opup gideyim beni en cok o seviyor bencenevreste abla milleti hipnoz etmese zor dururdu karsimda
Yeni kategorimiz başladı
@nuryolu
@COLIN
@aeben
@deynepnaz
@Eses07
@rabia01
@-VUSLAT-
@yaprak02
@Koalina
@chiLL
@Be_Ni_1012
@Zelifme
@cimcimegfb
@vintagecupcakes
@asfarovski
@Hatmece
@melike06
@HanimKelesimiGetir
@pembebogurtlen
@Kozlenmis patates
@yamukprenses
@Ahter-i Dunbaledar
@manolya1458
@xDerinMavix
Sağol canım hoşgeldinHayırlı uğurlu olsun
yeni yarışma Nevreste'm ❤
Seni eniste opsunO zaman bize öpücük yok
Hep ben opuyorum bir kere de sen opKız sen ne hain kardeş çıktın ben etiket yaptım beni öpsene
Napalim gonuller bir olsun nanamHep uzaktan hep uzaktan
Evet canım, benim gibi yapamayanlar hazır makarna yapabilir amaElde açma yapabiliyoruz değil mi makarnayı ?
Paket makarna olmasa da olur sanırsam .
Evet canım, benim gibi yapamayanlar hazır makarna yapabilir ama
Ozaman senden güzel bi makarna bekliyoruzBen pek hazır sevmiyorum da o yüzden canım.
Elde yapılanın lezzeti bir başka oluyor, ayrıca içim de rahat yiyorum.
Piiiiii sana ,sen aşağılarda sessiz sedasız okurken,seni kim aldı aramıza,seni kim şöhret ettiBende @aeben ablami opup gideyim beni en cok o seviyor bencenevreste abla milleti hipnoz etmese zor dururdu karsimda