Hem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen
Niye rejim yapan makarna yemiyor muBen de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli
Bak ben yapraka katıl dedim , katıldı ,kaptı madalyayıHem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor
Onlarda mi varYaptığı su böreği,lokma tatlısı,çikolatalı pastayı saymıyorsun herhalde
Allah kolaylık versinYok canım öyle değil kaç gündür hem misafir vardı hem is yoğundu. Kocam da oyun oynamaya taktı telefonumda
Deynep o zaman takıma alalım makarnadan pardon yagmurdan kaçarken doluya alalım seniBen de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli
Amin canım hepimizeAllah kolaylık versin
@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen
İyi yapmışsın,terzi kendi söküğünü dikemez derler .Bak ben yapraka katıl dedim , katıldı ,kaptı madalyayı
Ben de dedim ama hiç üstüne alınmadı ablamDeynep o zaman takıma alalım makarnadan pardon yagmurdan kaçarken doluya alalım seni
Söz konusu benim gibi ,üstüne bol ketçap sıkarak,yedikçe yiyen biriyse yemez diyetteyken.Niye rejim yapan makarna yemiyor mu
Demek bana vurdun ha bunu yapmak istemezdim ama sen istedin @rabia01Hem kendi katılmıyor hemde katılana mani buluyor
Rabia'yı bulursan korusun seniDemek bana vurdun ha bunu yapmak istemezdim ama sen istedin @rabia01
Olay yemekte değil, o yemeği ne zaman ve ne kadar yediğindeOnlarda mi varama birde su var. Tum bunlara ragmen o kadar zayiflamasi da takdire şayan bence
Nun eses demi korumaz hem belki aeben ablam korurRabia'yı bulursan korusun seni
Ben de dedim ama hiç üstüne alınmadı ablam
Yediklerime karıştırtmam.Deynep o zaman takıma alalım makarnadan pardon yagmurdan kaçarken doluya alalım seni
Evet ya wonka rabia senede 1-2 kere anca geliyo ondan fayda bekleme bence DRabia'yı bulursan korusun seni
Senin diyetin pazartesi başlar öğlene biter gibime geliyorSöz konusu benim gibi ,üstüne bol ketçap sıkarak,yedikçe yiyen biriyse yemez diyetteyken.
Birsey itiraf edim mi deynep ablaYediklerime karıştırtmam.
Ekmek yemeyeceksiniz diyorsunuz ,dinlememmm
Kola içmeyecekmişim içerim.
Bir an Mahmut Hoca gibi hissettim kendimi
Bana karşı mı koruyacaklar seniNun eses demi korumaz hem belki aeben ablam korurnana kardesim