En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
:KK50:Neverestim yetiş bacım yarın misafir geliyor bana çok yumuşak poğaça tarifi ver yetiş bacım adım işe yaramayana çıkacak yoksa gelenler biraz dedikoducu acilll :halay::halay::halay:

Hatmacem o yumşaklıgı elde edemezsin canım bul biryerden maya . Komşularda vardır ..
Anam iyisi benim gibi zavallıyı bulsa şaşaşırım yukarı komşuya çıktım o da bura bakkal mı dedi neyse Allah büyük sabah erkenden fırından gider isterim maya neyse ücreti öderim :KK43: insanlık kimilerinde ölmüş :KK42:

Ben çok tarif denerim genelde rastgele yaparım beğendiklerimi buraya ekliyorum:KK45:
Ben de çoğu tarif denedim .Her tarif güzel olmuyor.Senin yumuşak poğaça tarifinden gerçekten poğaça tadı aldım.Geçen gün nette Karaköy poğaçası tarifi vardı,herkes methediyordu ,denedim ama hoşuma gitmedi.

Ben de çoğu tarif denedim .Her tarif güzel olmuyor.Senin yumuşak poğaça tarifinden gerçekten poğaça tadı aldım.Geçen gün nette Karaköy poğaçası tarifi vardı,herkes methediyordu ,denedim ama hoşuma gitmedi.
Tabi canım herkesin damak tadı farklı oluyor..Aslında herkesin yaptığı farklıda olabiliyor.Kullandığı malzeme,ölçüler,hamurun kıvamı,fırın vs çok etkiliyor...Ama tariflerimin genelde tuttuğunu söylüyorlar..Gerçi dediğim gibi detaylar çok önemli:kk77:

Back
X