En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
6 saat tezle boğuştuktan sonra enfes bir sebzeli noodle yaptım burayı unutmuşum fotoğraf falanda çekmedim afiyetle yedikten sonra biraz kk ya takılayım kafam dağılsın dedim son mesajlarda ilk bura çıktı karşıma :63:

6 saat tezle boğuştuktan sonra enfes bir sebzeli noodle yaptım burayı unutmuşum fotoğraf falanda çekmedim afiyetle yedikten sonra biraz kk ya takılayım kafam dağılsın dedim son mesajlarda ilk bura çıktı karşıma :63:
Allah kolaylık versin canım:KK200:Hayırlısı olsun:KK19:Zamanımız çok tekrar yaparsan bekliyorum:KK60:

Aha bende banlanmaniz icin sebep ariyordum :KK70:

Marka güvenirliği sarsılma durumu var. Bunu göze alamaz. Marka üzerine negatif yorum ( ki burada çamur atma oluyor:KK53:) marka güvenilirliğini azaltır. Ornegin eskiden kutuda katı yağlar vardı. Yanmış, atık yağlar falan kullanılıyor denildi ve talep azalarak yok edildi. Aynı şekilde kolanin içinde seker pancarı nedeniyle(tarla falan) fare bilmem neyi olduğu iddia edildiğinde bir dönem talep azalmış marka güvenilirliği sorgulanmıştı. Mune baci bunu goze alip cımbız güvenilirliğini sorgulatacak bir adım atmayacağını düşünüyorum :cool:

Ben de yorum yaparım ikimize atarlar:KK70:
Nevroş merak etme bu tehditten sonra asla atilmayiz :süslü:

Marka güvenirliği sarsılma durumu var. Bunu göze alamaz. Marka üzerine negatif yorum ( ki burada çamur atma oluyor:KK53:) marka güvenilirliğini azaltır. Ornegin eskiden kutuda katı yağlar vardı. Yanmış, atık yağlar falan kullanılıyor denildi ve talep azalarak yok edildi. Aynı şekilde kolanin içinde seker pancarı nedeniyle(tarla falan) fare bilmem neyi olduğu iddia edildiğinde bir dönem talep azalmış marka güvenilirliği sorgulanmıştı. Mune baci bunu goze alip cımbız güvenilirliğini sorgulatacak bir adım atmayacağını düşünüyorum :cool:

Nevroş merak etme bu tehditten sonra asla atilmayiz :süslü:
Arkam sağlam o zaman istediğimi yapabilirim:KK73::-)

[QUOTEcimcimegfb, post: 48339694, member: 448911"]Oğlan hasta oldu gece ateşliydi , benimde vücudum kırgın lütfen grip olmalıyım ya :dua:[/QUOTE]
Nane limon:KK46::anneadayı: geçmiş olsun

[QUOTEcimcimegfb, post: 48339694, member: 448911"]Oğlan hasta oldu gece ateşliydi , benimde vücudum kırgın lütfen grip olmalıyım ya :dua:
Nane limon:KK46::anneadayı: geçmiş olsun[/QUOTE]
Yok be arkadaş. Nane limona kalsa o iş sanırım psikolojikman nane limon rahatlatıyor ben şahsen doktora gitmeden geçmeyen bir grip geçirmedim hem hamile şimdi o yinede aile hekimine bi görünsün ilaç değil belki ama tavsiyeleri doktorların çok kıymetli:KK200::nazar:

14572823_1154235604655291_3342870208371327451_n.jpg

Oğlan hasta oldu gece ateşliydi , benimde vücudum kırgın lütfen grip olmalıyım ya :dua:
Geçmiş olsun..:anne:Aman dikkatli olun bu sıralar hasta olunca kolay kolay geçmiyor...Ben 20 günde zor atlattım..İlaçlar,serumlar bile faydalı olmadı..Hasta olursan mutlaka doktora görün..

Back
X