- Emoji Skoru
- 11.603
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canım6 saat tezle boğuştuktan sonra enfes bir sebzeli noodle yaptım burayı unutmuşum fotoğraf falanda çekmedim afiyetle yedikten sonra biraz kk ya takılayım kafam dağılsın dedim son mesajlarda ilk bura çıktı karşıma![]()
Aha bende banlanmaniz icin sebep ariyordum![]()
Nevroş merak etme bu tehditten sonra asla atilmayizBen de yorum yaparım ikimize atarlar![]()

Arkam sağlam o zaman istediğimi yapabilirimMarka güvenirliği sarsılma durumu var. Bunu göze alamaz. Marka üzerine negatif yorum ( ki burada çamur atma oluyor) marka güvenilirliğini azaltır. Ornegin eskiden kutuda katı yağlar vardı. Yanmış, atık yağlar falan kullanılıyor denildi ve talep azalarak yok edildi. Aynı şekilde kolanin içinde seker pancarı nedeniyle(tarla falan) fare bilmem neyi olduğu iddia edildiğinde bir dönem talep azalmış marka güvenilirliği sorgulanmıştı. Mune baci bunu goze alip cımbız güvenilirliğini sorgulatacak bir adım atmayacağını düşünüyorum
Nevroş merak etme bu tehditten sonra asla atilmayiz![]()
Bildirim gelmedi,ben de siz kaçtınız sandım

Hediyeni bana gönderelimBende bol yağlı makarna yapam dedim ama 1. Ci olurda eve ödül gelir bide eşimin diliylen uğraşamam der nette gezindin kadınlar klübünü anlamaz ki hele bu günde kaynanam gelmişken keşke birincinin ödülü sade madalya olaydı![]()
Ne kadar tatlısın ya çok tesekkur ederim canımAyol eve yollamasınlar adres vermem sade madalya isterim birinci olursam cimcimg yollasınlar hediyeyi Doğum hediyem olsun kabul ederlerse katılırım![]()
Nane limon[QUOTEcimcimegfb, post: 48339694, member: 448911"]Oğlan hasta oldu gece ateşliydi , benimde vücudum kırgın lütfen grip olmalıyım ya![]()
Cuman mubarek olsun canım seninde inşallah

Geçmiş olsun..Oğlan hasta oldu gece ateşliydi , benimde vücudum kırgın lütfen grip olmalıyım ya![]()
Aman dikkatli olun bu sıralar hasta olunca kolay kolay geçmiyor...Ben 20 günde zor atlattım..İlaçlar,serumlar bile faydalı olmadı..Hasta olursan mutlaka doktora görün..Geçmiş olsun..Aman dikkatli olun bu sıralar hasta olunca kolay kolay geçmiyor...Ben 20 günde zor atlattım..İlaçlar,serumlar bile faydalı olmadı..Hasta olursan mutlaka doktora görün..