- Emoji Skoru
- 82.840
- Puanlar
- 598
Kim kaçmış , nereye kaçmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim kaçmış , nereye kaçmış
Önce kimden başlayalımKimse yokken haklarında dedikodu yapalım mı?![]()
Ne yapıyorsun kardeşKim kaçmış , nereye kaçmış![]()

Üstüne bir kase sütlaç yemiş
Sütlacın üstündeki fındıkları gördün mü?Çekimden sonra bu benim dişimin kovuğuna yetmez demiş,büyük kaseye koymuş,KK yazısını Kadınlar Kulübü yazacak kadar fındık koymuş
Verdiği kiloları geri alacak
aeben geçen yaptığı makarnanın hepsini hüpletmiş
![]()
,kaşarın eridiğini görüp ekmek banmış.Birde ekmek mi yemişSütlacın üstündeki fındıkları gördün mü?Çekimden sonra bu benim dişimin kovuğuna yetmez demiş,büyük kaseye koymuş,KK yazısını Kadınlar Kulübü yazacak kadar fındık koymuş,kaşarın eridiğini görüp ekmek banmış.

İtiraf etti zaten.Oğlum karbonhidrata düşkün dedi.Her gün yapıyorum dedi,can boğazdan gelir dediBirde ekmek mi yemiş![]()
O bu saatte kesin uyuyordur,sabah sürpriz olurİtiraf etti zaten.Oğlum karbonhidrata düşkün dedi.Her gün yapıyorum dedi,can boğazdan gelir dedi
Sabah bu yazılanlarıaeben okuyunca ne yapacak acaba
![]()
Nevrestezotti yapacağımBen de şimdi bir tarif gördüm ,bayağı güzel bir şeye benziyor videosuO bu saatte kesin uyuyordur,sabah sürpriz olurTabi sonrasında o bize nasıl sürpriz yapar bilmiyorum
Kendime tarif buldumNevrestezotti yapacağım
![]()
,merak ettim yarın bakacağım.Bu kadar çok makarna tarifi var mıymış ,ilginçBeğenirsen bizim için yaparsınBen de şimdi bir tarif gördüm ,bayağı güzel bir şeye benziyor videosuEvdekiler uyuduğu için sesini açamadım
,malzemeyi tam kestiremedim
,merak ettim yaın bakacağım.Bu kadar çok makarna tarifi var mıymış ,ilginç
![]()
Beğenirsen bizim için yaparsınBen çıkıyorum canım
Hayırlı geceler
![]()

Nevroş 72 üzeri X sayısının asal olmayan çift doğal sayı bolenlerinin sayısı 62 dir. Buna göre X kaçtırNe yapıyorsun kardeşDersini çalıştın mı bugün bakayım
![]()

Verdiği kiloları geri alacak
aeben geçen yaptığı makarnanın hepsini hüpletmiş
![]()
Nevroş 72 üzeri X sayısının asal olmayan çift doğal sayı bolenlerinin sayısı 62 dir. Buna göre X kaçtır
Naniş soruyu oğluma sordum ,bu ne be,sallamış soruyu didiNevroş 72 üzeri X sayısının asal olmayan çift doğal sayı bolenlerinin sayısı 62 dir. Buna göre X kaçtır
Kim yapacak kız ,kulağıma söyleHanimKelesimiGetir çok güzel lazanya yaparım demişti,O mu yapacak yoksa
![]()

Günaydın ,beni kastettin değil mi?Günaydınnn
Ballaaaar, öpüyorum hepinizi![]()
Tabi tabi kesin öyledirEvet yaparım parmaklarınıda yersin yani,yarışmaya katılmama kararım devam ediyor hala üzgünümdeynepnaz
![]()