Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sütlacın üstündeki fındıkları gördün mü?Çekimden sonra bu benim dişimin kovuğuna yetmez demiş,büyük kaseye koymuş,KK yazısını Kadınlar Kulübü yazacak kadar fındık koymuş,kaşarın eridiğini görüp ekmek banmış.
Sütlacın üstündeki fındıkları gördün mü?Çekimden sonra bu benim dişimin kovuğuna yetmez demiş,büyük kaseye koymuş,KK yazısını Kadınlar Kulübü yazacak kadar fındık koymuş,kaşarın eridiğini görüp ekmek banmış.
Ben de şimdi bir tarif gördüm ,bayağı güzel bir şeye benziyor videosuEvdekiler uyuduğu için sesini açamadım ,malzemeyi tam kestiremedim,merak ettim yarın bakacağım.Bu kadar çok makarna tarifi var mıymış ,ilginç
Makarna isminin patentini al,çalan olmasın
Ben de şimdi bir tarif gördüm ,bayağı güzel bir şeye benziyor videosuEvdekiler uyuduğu için sesini açamadım ,malzemeyi tam kestiremedim,merak ettim yaın bakacağım.Bu kadar çok makarna tarifi var mıymış ,ilginç