En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
:skandal::skandal::skandal:
Verdiği kiloları geri alacak:stop::KK30:
aeben aeben geçen yaptığı makarnanın hepsini hüpletmiş:sus:Üstüne bir kase sütlaç yemiş:skandal:
Sütlacın üstündeki fındıkları gördün mü?Çekimden sonra bu benim dişimin kovuğuna yetmez demiş,büyük kaseye koymuş,KK yazısını Kadınlar Kulübü yazacak kadar fındık koymuş:sus:,kaşarın eridiğini görüp ekmek banmış.

İtiraf etti zaten.Oğlum karbonhidrata düşkün dedi.Her gün yapıyorum dedi,can boğazdan gelir dedi:KK45:
Sabah bu yazılanları aeben aeben okuyunca ne yapacak acaba:KK53:
O bu saatte kesin uyuyordur,sabah sürpriz olur:KK53:Tabi sonrasında o bize nasıl sürpriz yapar bilmiyorum:KK70:
Kendime tarif buldum:süslü:Nevrestezotti yapacağım:KK70:

O bu saatte kesin uyuyordur,sabah sürpriz olur:KK53:Tabi sonrasında o bize nasıl sürpriz yapar bilmiyorum:KK70:
Kendime tarif buldum:süslü:Nevrestezotti yapacağım:KK70:
Ben de şimdi bir tarif gördüm ,bayağı güzel bir şeye benziyor videosu:kk77:Evdekiler uyuduğu için sesini açamadım :KK53:,malzemeyi tam kestiremedim:dondurma:,merak ettim yarın bakacağım.Bu kadar çok makarna tarifi var mıymış ,ilginç:confused:
Makarna isminin patentini al,çalan olmasın:KK53:

Ben de şimdi bir tarif gördüm ,bayağı güzel bir şeye benziyor videosu:kk77:Evdekiler uyuduğu için sesini açamadım :KK53:,malzemeyi tam kestiremedim:dondurma:,merak ettim yaın bakacağım.Bu kadar çok makarna tarifi var mıymış ,ilginç:confused:
Beğenirsen bizim için yaparsın:KK45:Ben çıkıyorum canım:KK55:Hayırlı geceler:KK200:

Back
X