- Emoji Skoru
- 82.840
- Puanlar
- 598
Yakın bi gelecekte dusunmuyorumAa o niyemis küçük nanaları sevmicekmiyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın bi gelecekte dusunmuyorumAa o niyemis küçük nanaları sevmicekmiyiz![]()

Hele bi evlen de bakariz :)) eniste ne isle mesgulYakın bi gelecekte dusunmuyorum![]()
MakineHele bi evlen de bakariz :)) eniste ne isle mesgul![]()
Kıymetini bilsin de ne is yaptigi cok ta onemli degil :) en son limoniydiniz galiba baristiniz demiMakine![]()

Tabi ki öyle, baristik arayada kavgayı sıkıştırdık bi tane, iyiyiz çok şükürKıymetini bilsin de ne is yaptigi cok ta onemli degil :) en son limoniydiniz galiba baristiniz demi![]()
Yok yani yaşlı demek istemedim :) hani ben hep 25-27 gibi düşünüyordum onu söylemek istedim ama yanlış söyledim sanırım :) maşallah diyeyim nazar değmesin :)Yaşlı oldugumu kim söylediki
Ne gösteriyorsam öyleyim canım
Tabiki diyebilirsin çok yakında 41 olucam![]()
Canım hiç zor değil hatta sen daha önce buna benzer birşey yaptınSağolasın nevoş ablacım, katılmak isterim ama çok acemiyim bu yarışma konusunda yapabilir miyim bilmiyorum :)
İlla birileri doğursun istiyorsunAmin abla Allah acılarını göstermesin. Sende 4. yu yapayim diyorsun da cocuklar mi kardes istemiyor![]()

Ben de şimdi aynı şeyleri yazıyordum,daha önce Nevreste nin mutfağına eklemiştin ,resim eklemeyi biliyorsun zaten diyeCanım hiç zor değil hatta sen daha önce buna benzer birşey yaptınBenim Nevreste'nin Mutfağı konusuna kurabiye tarifi eklemiştin
Aynı onun gibi detaylı resim çekeceksin ve tarifi yazacaksın..Bu bölüme konu açacaksın
Bunun gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-496#post-44504434
Boşuna ruh ikizi değilizBen de şimdi aynı şeyleri yazıyordum,daha önce Nevreste nin mutfağına eklemiştin ,resim eklemeyi biliyorsun zaten diyeHALLEYS ya ,zamanlama süper
![]()
Hoşgeldiniz nasılsınızSelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkisaca
![]()

Oooo nenecimmmmm iyiyim seni sormalı nasıl sağlığın inşallah kemiklerin agiriyor dur sağlığın yerinde kalkabiliyorsundur inşallah yerindenHoşgeldiniz nasılsınız![]()
Makarna yapmıyor musun ?Boşuna ruh ikizi değiliz![]()

Duyandan seni küçük zannederOooo nenecimmmmm iyiyim seni sormalı nasıl sağlığın inşallah kemiklerin agiriyor dur sağlığın yerinde kalkabiliyorsundur inşallah yerinden![]()
Çok şükür daha hiçbir yerim ağrımıyorAlzheimer yakalanmissin vah vahDuyandan seni küçük zannederKüçülde cebime gir bari
Çok şükür daha hiçbir yerim ağrımıyor
![]()
Bu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlenceMakarna yapmıyor musun ?Enişte evde olunca yapacaktın.Yoksa eşin evde yok diye çocukları aç mı bırakıyorsun?
![]()
Hatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlarSen kendine bakAlzheimer yakalanmissin vah vah![]()
Yaşlısın kk 'ya bile gelemiyorsun..Hevesini al diye sana bıraktım. OrtamıSen kendine bakYaşlısın kk 'ya bile gelemiyorsun..
Yetişemiyorsun yada bunadın unutuyorsun
![]()
Buzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçasıBu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlenceHatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlar
Ama makarna tarifini eşim evde olduğunda yapacağım..Onuda denk getiremedim..Birkaç gün içinde yaparım inşaallah
![]()