En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Yaşlı oldugumu kim söylediki :KK70::KK70::KK70:
Ne gösteriyorsam öyleyim canım :KK70::KK70:

Tabiki diyebilirsin çok yakında 41 olucam :işsiz:
Yok yani yaşlı demek istemedim :) hani ben hep 25-27 gibi düşünüyordum onu söylemek istedim ama yanlış söyledim sanırım :) maşallah diyeyim nazar değmesin :)

Canım hiç zor değil hatta sen daha önce buna benzer birşey yaptın:KK45:Benim Nevreste'nin Mutfağı konusuna kurabiye tarifi eklemiştin:KK66:Aynı onun gibi detaylı resim çekeceksin ve tarifi yazacaksın..Bu bölüme konu açacaksın:KK45:
Bunun gibi:KK45:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-496#post-44504434
Ben de şimdi aynı şeyleri yazıyordum,daha önce Nevreste nin mutfağına eklemiştin ,resim eklemeyi biliyorsun zaten diye HALLEYS HALLEYS ya ,zamanlama süper:KK70:

Oooo nenecimmmmm iyiyim seni sormalı nasıl sağlığın inşallah kemiklerin agiriyor dur sağlığın yerinde kalkabiliyorsundur inşallah yerinden:KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Duyandan seni küçük zanneder:KK53:Küçülde cebime gir bari:lülülü:Çok şükür daha hiçbir yerim ağrımıyor:p

Makarna yapmıyor musun ?:KK45:Enişte evde olunca yapacaktın.Yoksa eşin evde yok diye çocukları aç mı bırakıyorsun?:skandal:
Bu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlence:ıslık:Hatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlar:KK53:Ama makarna tarifini eşim evde olduğunda yapacağım..Onuda denk getiremedim..Birkaç gün içinde yaparım inşaallah:KK19:

Bu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlence:ıslık:Hatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlar:KK53:Ama makarna tarifini eşim evde olduğunda yapacağım..Onuda denk getiremedim..Birkaç gün içinde yaparım inşaallah:KK19:
Buzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçası:KK17:Bende bugün 2 halı yıkadım,temizlik bitmiyor benim.Yarın da mutfak dolabı.:temizlik:

Back
X