En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Oyyy editörlerin bitanesi, senide yorum. Şimdi bunları didik didik ederim :KK36::KK36:
Eskiden ilk mesajı düzenlemiyordum..1.5-2 yıldır falan düzenliyorum.Bu sebeple arayıp bulmanız zor olabilir..Ben ilk mesajda tarifler olanları ekledim..Başka tarif veya kategori istersen ben bulurum..Çoğunu elimle koymuş gibi biliyorum:KK45:
:KK200::KK200::KK200:

Madem öyle kolay buluyorsun senden isteriz bundan böyle.Müsait olmazsın belki diye ,kendi çabamla bayağı uğraşıyordum:KK48:
Yok canım sorun değil siz bana sorun ben yardımcı olurum;)
Yeni kategorimiz ne olsun:KK45:Yapmadığımız veya uzun zamandır yapmadığımız birşeyler yapalım:KK45:

Yemek topiğinde M M e g le yazışmalarınızı okudum ,bayağı yakınsınız,niye buralara uğramıyor diye geçirmiştim içimden.:KK45:

Niye biliyo musun,çünkü Meg artık yoğun ve adamakıllı yemek pişiremiyor maalesef:oops:
Ama Nevom kıymetlimdir her zaman:KK200::KK15::KK15:

O benim kk'daki en eski dostum,arkadaşım:KK200:
Nazlanıyor gelmiyor..:KK45:Bizim gönüllerimiz bir:KK200:

Nazlanmıyorum kuzum benim, yemek pişirmiyom ay,napiiim dondurulmuş ıspanaktan yaptığım ıspanaklı yumurtayı mı yoksam salçalı makarnayı mı yoksam kızarttığım köfteyi mi ekliim buraya:olamaz:yoooookk yapamam çok ayıppp:KK14:

Nevom sen benim bitanem dostum,KKdeki ennn canımsın evett:KK60::KK200::KK19: Ve evet gönüllerimiz her zaman bir..

Her katılanın Ellerine sağlık mükemmel tarifler ve konu makarna olunca bu KADAR tarif şahane bir durum. Tarifler eklendikçe aha bu sahaneymis oyum buna dedim.ama ali nazik makarna beni benden aldı yahu..ve mutlaka deniyeceklerim arasında.makarna üstüne patlıcan en üste et yoğurt ufff harika bir lezzettir :kk77::kk77: @jooker Ellerine sağlık

Back
X