Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aklıma da geldi yazdım hatta,ama insan yine de çekiniyor değil mi?![]()
Ahan da verdim ,bizim de oylamayı görmek hakkımızBen kullandım kendime , sen de kullan , sonra değiştiririz![]()
Çay saati yaptık ama bayağı olduEvet. Yarışma konusu seçerken gormustum. Kesin yapmışsınız dır siz![]()
İnstagramda geziniyor

Onun işine yaramazsa bizim işimize yararÇay saati yaptık ama bayağı olduO zaman çok fazla katılım olmamıştı..Bu linkteki bölümde olması lazım..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/mezeler-ordovrler.419/page-2
Bunlarda işine yarar belki
Anne Kurabiyeleri
Hazır Yufka ile Börekler Oylaması
Marifetli ellerden "Kekler" oylaması
Poğaçalar Oylama
Oyyy editörlerin bitanesi, senide yorum. Şimdi bunları didik didik ederimÇay saati yaptık ama bayağı olduO zaman çok fazla katılım olmamıştı..Bu linkteki bölümde olması lazım..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/mezeler-ordovrler.419/page-2
Bunlarda işine yarar belki
Anne Kurabiyeleri
Hazır Yufka ile Börekler Oylaması
Marifetli ellerden "Kekler" oylaması
Poğaçalar Oylama
Kapattım demiştiİnstagramda geziniyor![]()
Eskiden ilk mesajı düzenlemiyordum..1.5-2 yıldır falan düzenliyorum.Bu sebeple arayıp bulmanız zor olabilir..Ben ilk mesajda tarifler olanları ekledim..Başka tarif veya kategori istersen ben bulurum..Çoğunu elimle koymuş gibi biliyorumOyyy editörlerin bitanesi, senide yorum. Şimdi bunları didik didik ederim![]()
Tarif çok siz isteyin ben bulayımOnun işine yaramazsa bizim işimize yarar![]()
Madem öyle kolay buluyorsun senden isteriz bundan böyle.Müsait olmazsın belki diye ,kendi çabamla bayağı uğraşıyordumTarif çok siz isteyin ben bulayım![]()
Yok canım sorun değil siz bana sorun ben yardımcı olurumMadem öyle kolay buluyorsun senden isteriz bundan böyle.Müsait olmazsın belki diye ,kendi çabamla bayağı uğraşıyordum![]()
Yok canım sorun değil siz bana sorun ben yardımcı olurum
Yeni kategorimiz ne olsunYapmadığımız veya uzun zamandır yapmadığımız birşeyler yapalım
![]()

Hadi bakalım oylama başladı
Pilavlar olabilir,poğaçalar ,börekler olabilir.Okula beslenme gönderen annelere faydası olur belki.![]()
O benim kk'daki en eski dostum,arkadaşım
Nazlanıyor gelmiyor..Bizim gönüllerimiz bir
![]()
yoooookk yapamam çok ayıppp