En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Şu an bildiğiniz gözlerim pörtledi ... Açım zaten (diiyet)

Ya 3 adet tabak var ki ... olsa yesem diye emrah bakışı attığım :KK70:

Biraz daha düşüneceğim galiba . Biri son dakka golü olmuş , diğeri çok özgün öyle eti ile gözüme gözüme bakıyor ... biri de hep yiyip çok sevdiğim :kk77::kk77:

Herkesin eline emeğine sağlık ya . Gerçekten çok çok başarılı tarifler var .

Tariflerin hepsi birbirinden güzel gerçekten :KK51: Çok kararsız kaldım ama el açma olanlar bir tık öne geçti bende :KK51: Hem el açması, hem tavuklu, hem de sunumuna bayıldığım tarife vermek istedim.. Bence tam bir lezzet şöleni olmuş :KK51: Ellerinize sağlık Makyajkolik13 Makyajkolik13

Canım benim çok teşekkür ederim keşke tatdırabilme imkanım olsa seve seve yaparım. Güzel düşüncelerin için çok saol canım :KK200::KK68::KK16:

Biraz daha düşüneceğim galiba . Biri son dakka golü olmuş , diğeri çok özgün öyle eti ile gözüme gözüme bakıyor ... biri de hep yiyip çok sevdiğim :kk77::kk77:

2 sini tahmin ettim birinden emin değilim:dondurma:

İlk kez böyle kararsız kaldım nevom .

Gördüm mü yapıştırıveriyordum oyumu :KK48:

Tüyo verende yok ... kim önde kim geride :skandal:
Sana katılıyorum..Ben karar veremedim kızlarımdan yardım alayım dedim onlarında ikisi farklı tarifi beğendi.Sonra hiç alakasız bir tarife verdim oyumu:KK53:
Amacımız kim önde görmeden oy vermeniz o sebeple tüyo yok:KK45:

Sana katılıyorum..Ben karar veremedim kızlarımdan yardım alayım dedim onlarında ikisi farklı tarifi beğendi.Sonra hiç alakasız bir tarife verdim oyumu:KK53:
Amacımız kim önde görmeden oy vermeniz o sebeple tüyo yok:KK45:

Bende oğluma göstereyim hele dur ....bakayım kimi seçecek

Öyle güzel anlattınız ki merak ettim yahu :KK45:

Back
X