- Emoji Skoru
- 14.268
- Puanlar
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tariflerin hepsi birbirinden güzel gerçektenÇok kararsız kaldım ama el açma olanlar bir tık öne geçti bende
Hem el açması, hem tavuklu, hem de sunumuna bayıldığım tarife vermek istedim.. Bence tam bir lezzet şöleni olmuş
Ellerinize sağlık
Makyajkolik13
2 sini tahmin ettim birinden emin değilimŞu an bildiğiniz gözlerim pörtledi ... Açım zaten (diiyet)
Ya 3 adet tabak var ki ... olsa yesem diye emrah bakışı attığım
Biraz daha düşüneceğim galiba . Biri son dakka golü olmuş , diğeri çok özgün öyle eti ile gözüme gözüme bakıyor ... biri de hep yiyip çok sevdiğim
Herkesin eline emeğine sağlık ya . Gerçekten çok çok başarılı tarifler var .

2 sini tahmin ettim birinden emin değilim![]()

Sana katılıyorum..Ben karar veremedim kızlarımdan yardım alayım dedim onlarında ikisi farklı tarifi beğendi.Sonra hiç alakasız bir tarife verdim oyumuİlk kez böyle kararsız kaldım nevom .
Gördüm mü yapıştırıveriyordum oyumu
Tüyo verende yok ... kim önde kim geride![]()
Sana katılıyorum..Ben karar veremedim kızlarımdan yardım alayım dedim onlarında ikisi farklı tarifi beğendi.Sonra hiç alakasız bir tarife verdim oyumu
Amacımız kim önde görmeden oy vermeniz o sebeple tüyo yok![]()
İyice kafam karışmasınBende oğluma göstereyim hele dur ....bakayım kimi seçecek

Rica ederimCanım benim çok teşekkür ederim keşke tatdırabilme imkanım olsa seve seve yaparım. Güzel düşüncelerin için çok saol canım![]()
İyice kafam karışmasın![]()
En iyisi gözünü kapatıp tamam verdim gitti demek
Karıştı valla ... benim zar zor 3 e elediğime , 2 daha ekledi![]()
Çok komik ya ... olmaz ...bu olmaz ... bu da olmaz ... geri git bi daha bakayım ...olmaz ... hah bu olur![]()
Rica ederimValla nasıl makbule geçerdi şuan yeni yemek yedim ama olsa bir tabak bunu da yerdim
![]()
Şu an bildiğiniz gözlerim pörtledi ... Açım zaten (diiyet)
Ya 3 adet tabak var ki ... olsa yesem diye emrah bakışı attığım
Biraz daha düşüneceğim galiba . Biri son dakka golü olmuş , diğeri çok özgün öyle eti ile gözüme gözüme bakıyor ... biri de hep yiyip çok sevdiğim
Herkesin eline emeğine sağlık ya . Gerçekten çok çok başarılı tarifler var .
Ben ikisini tahmin ettim ,birini anlamadım.Öyle güzel anlattınız ki merak ettim yahu![]()
Bizim kafa aynı çalışıyorBen ikisini tahmin ettim ,birini anlamadım.![]()
Ben ikisini tahmin ettim ,birini anlamadım.![]()
Birini üzerime alındım,diğerini nazik makarna diye tahmin ettim ,senBen tahmin yapamadım ya![]()
Benim kafa tey tey uzayda mübarekBizim kafa aynı çalışıyor![]()

Tahminler aynen öyleBirini üzerime alındım,diğerini nazik makarna diye tahmin ettim ,senNevreste