En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Günaydın .

Verdim gitti valla :KK56: Herkesin teker teker emeğine sağlık ...

Ben 3 makarna arasında kaldım , oğlum 2 farklı makarna seçti ... eşime gel hele bak dedim o 2 ayrı makarna söyledi ...

Demek ki neymiş tüm tarifler birbirinden güzelmiş . Sadece kendi damak zevkimize göre ya da sunuma göre bir tercih yapıyoruz .

deynepnaz deynepnaz ellerine sağlık ... konunada yazmıştım . Erişte kesimindeki profesyonellik beni benden aldı . İnce , muntazam :super:
:super:

Oyum Kıymalı Domates Sos Eşliğinde El Yapımı Erişte-Torku Süt Sponsorluğunda:KK56: ya gitti , eriştesi ile , sosu ve sunumu ile çok çok başarılı buldum ama ... söylemeden geçemem Jooker tarifin muhteşem . patlıcan ve etin makarna ile buluşması . Sana da canı gönülden başarılar diliyorum :KK200:

Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok :-)) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım :D:D. Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde :-)) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti ;)

Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve kesimindeki mahareti takdir etmiştim ;).

Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı ;)

Ellerinize saglık hanımlar :68:

Son düzenleme:
Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok :-)) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım :KK70::KK70:. Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde :-)) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti :KK66:

Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve keimindeki mahareti takdir etmiştim :KK66:.

Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı :KK66:

Ellerinize saglık hanımlar :KK68:

:KK200::KK68:

Bende anlamadım görünmüyor mu acaba sayfada bu anketimiz :KK51:
Oy kullanmadan göremezsin makyajseverim ;)
Bunu ben tezgahladıydım :-)yoksa insanlar etkilenip çok oy verilen birkaç tarife veriyordu oyları, sag olsun nevoş ve kazen kabul ettiler , böyle daha etik ve adil bence ;)

Oy kullanmadan göremezsin makyajseverim :KK66:
Bunu ben tezgahladıydım :-)yoksa insanlar etkilenip çok oy verilen birkaç tarife veriyordu oyları, sag olsun nevoş ve kazen kabul ettiler , böyle daha etik ve adil bence :KK66:

Yok ablacım oy kullanımı çok az o yuzden diyorum pek katılım olmamış üyelerin ekranında görünmüyor sanırım anket :KK58:

Günaydın .

Verdim gitti valla :KK56: Herkesin teker teker emeğine sağlık ...

Ben 3 makarna arasında kaldım , oğlum 2 farklı makarna seçti ... eşime gel hele bak dedim o 2 ayrı makarna söyledi ...

Demek ki neymiş tüm tarifler birbirinden güzelmiş . Sadece kendi damak zevkimize göre ya da sunuma göre bir tercih yapıyoruz .

deynepnaz deynepnaz ellerine sağlık ... konunada yazmıştım . Erişte kesimindeki profesyonellik beni benden aldı . İnce , muntazam :super:
:super:

Oyum Kıymalı Domates Sos Eşliğinde El Yapımı Erişte-Torku Süt Sponsorluğunda:KK56: ya gitti , eriştesi ile , sosu ve sunumu ile çok çok başarılı buldum ama ... söylemeden geçemem Jooker tarifin muhteşem . patlıcan ve etin makarna ile buluşması . Sana da canı gönülden başarılar diliyorum :KK200:
Teşekkür ederim canım:KK68:.Bütün tarifler birbirinden güzel.Gerçekten karar vermek zor.Dediğin gibi herkesin damak tadı farklı.Boşuna günlerce makarna tarifi aramışım.Tarif burnumun dibindeymiş:KK53:
Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok :-)) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım :KK70::KK70:. Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde :-)) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti :KK66:

Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve kesimindeki mahareti takdir etmiştim :KK66:.

Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı :KK66:

Ellerinize saglık hanımlar :KK68:
Teşekkür ederim canım.:KK68:İyi ki eşini dinlememişsin :KK53:.Ben de yemek yarışmasında önce sunuma ,sonra damak tadına göre karar veriyorum.:kk77:

Back
X