- Emoji Skoru
- 112.449
- Puanlar
- 798
Tahminler aynen öyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahminler aynen öyle![]()

Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım
. Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde
) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti
Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve keimindeki mahareti takdir etmiştim.
Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı
Ellerinize saglık hanımlar![]()
Çekişmeli megNasıl gidiyor bu oylama![]()
Bende anlamadım görünmüyor mu acaba sayfada bu anketimizÇekişmeli megama hala oylar çok az kazenin " gelecekler" demesini bekliyoruz
![]()
Oy kullanmadan göremezsin makyajseverimBende anlamadım görünmüyor mu acaba sayfada bu anketimiz![]()
Oy kullanmadan göremezsin makyajseverim
Bunu ben tezgahladıydımyoksa insanlar etkilenip çok oy verilen birkaç tarife veriyordu oyları, sag olsun nevoş ve kazen kabul ettiler , böyle daha etik ve adil bence
![]()
Teşekkür ederim canımGünaydın .
Verdim gitti vallaHerkesin teker teker emeğine sağlık ...
Ben 3 makarna arasında kaldım , oğlum 2 farklı makarna seçti ... eşime gel hele bak dedim o 2 ayrı makarna söyledi ...
Demek ki neymiş tüm tarifler birbirinden güzelmiş . Sadece kendi damak zevkimize göre ya da sunuma göre bir tercih yapıyoruz .
deynepnaz ellerine sağlık ... konunada yazmıştım . Erişte kesimindeki profesyonellik beni benden aldı . İnce , muntazam
Oyum Kıymalı Domates Sos Eşliğinde El Yapımı Erişte-Torku Süt Sponsorluğundaya gitti , eriştesi ile , sosu ve sunumu ile çok çok başarılı buldum ama ... söylemeden geçemem Jooker tarifin muhteşem . patlıcan ve etin makarna ile buluşması . Sana da canı gönülden başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım.Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım
. Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde
) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti
Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve kesimindeki mahareti takdir etmiştim.
Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı
Ellerinize saglık hanımlar![]()
Teşekkür ederimHepsi birbirinden guzel, herkesin ellerine saglik.
Oylama benim icin epey zor oldu sonunda oyumdeynepnaz 'a gitti.
Herkese basarilar.