- Emoji Skoru
- 12.753
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok mutlu oldum, ilk defa biri benim için yazdıHepsi çok güzel gözükoyor ellerinize sağlık
Makarna hiç sevmem erişteciyim ben ama oyum domates soslu ravoileye gitti
Mütavazi olma makarnan süper gözüküyor![]()
İki resim yükledim detaylı anlatmadım ondanTeşekkür ederimsen de girecektin neden girmedin
![]()

Bugün yapıp afiyetle yediğim, sosuyla piştiği için sosla özdeşleşip farklı bi tada dönen tek tencerede kıymalı makarna.![]()
Oyum tek tencerede kiymali makarnaya. Denedim gayet guzel ve pratikti.sanirim artik makarnalarimi bu sekilde yapicam. Herkese basarilarr
Bastan beri favoriligini koruyan tarif
Tek Tencerede Kıymalı Burgu Makarna. Ya gitti oyum![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ♡ beğenmenize çok mutlu oldum. Özellikle deneyip güzel görüşlerini benimle paylaşan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederimHepsi birbirinden şahane ellerine emeklerine sağlık katılanların, oyumu tek tencerede kıymalı burgu makarna dan yana kullandım, çok severim kıymalı makarna, herkese bol şans.
Saltanatım 1 gün sürdü![]()
gadjo dilo neredesin gel ,sarılıp,birbirimizi teselli edelim
,ne de güzel havaya girmiştim
![]()
Zaten önemli olan yarışmaktı(züğürt tesellisi)![]()
ay çok alemsin.
Bence hep beraber sarılalım, birinci olamayan herkes eşit benim gözümde.neyse ben ilk iki gün sen üçüncü gün yaşadık o duyguları.
Hahahahaha
![]()
Öyle deme, beni öldürmeyen her acı güçlendirir diyelim ahhaahahahZaten önemli olan yarışmaktı(züğürt tesellisi)![]()
Bende bi kere 3 oy alarak 1. SıradaydımSaltanatım 1 gün sürdü![]()
gadjo dilo neredesin gel ,sarılıp,birbirimizi teselli edelim
,ne de güzel havaya girmiştim
![]()
Zaten önemli olan yarışmaktı(züğürt tesellisi)![]()

Seni bu sefer daha iyi anladım nanam,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince elinden kaçması kötü oluyormuşBende bi kere 3 oy alarak 1. Sıradaydım
![]()
Keske gelmeseydi dedin değil miSeni bu sefer daha iyi anladım nanam,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince elinden kaçması kötü oluyormuş.Bir de Kazen sabah gelince sevindim,oylarım artacak diye
![]()
En azından heyecanlı geçiyordu oylama,bütün heyecanım gitti,rahatladımKeske gelmeseydi dedin değil mi![]()
Daha bitmedi arada yüzlü sayılar yokEn azından heyecanlı geçiyordu oylama,bütün heyecanım gitti,rahatladım![]()
![]()
ay çok alemsin.
Bence hep beraber sarılalım, birinci olamayan herkes eşit benim gözümde.neyse ben ilk iki gün sen üçüncü gün yaşadık o duyguları.
Hahahahaha
![]()
Bende iki üç gün üçüncülük sevinci yaşamıştım, şimdi de sondan 3. Lük sevinci yaşıyorumSeni bu sefer daha iyi anladım nanam,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince elinden kaçması kötü oluyormuş.Bir de Kazen sabah gelince sevindim,oylarım artacak diye
![]()