Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepsi birbirinden şahane ellerine emeklerine sağlık katılanların, oyumu tek tencerede kıymalı burgu makarna dan yana kullandım, çok severim kıymalı makarna, herkese bol şans.
Doğrusu bütün makarnalar şahane görünüyor yapanların ellerine sağlık tablo gibi tarifler hiç bir yarışmada bu kadar keyif almadım hepsini denemek istiyorum tabi ki yalancı su böreği önceliğim
Hepsi birbirinden şahane ellerine emeklerine sağlık katılanların, oyumu tek tencerede kıymalı burgu makarna dan yana kullandım, çok severim kıymalı makarna, herkese bol şans.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ♡ beğenmenize çok mutlu oldum. Özellikle deneyip güzel görüşlerini benimle paylaşan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim
Sunumu beğendim. İki tane çubuk koymuşsun ya, adını bile bilmiyorum ama onlarla noodle yeme sahnesi vardır bir filmde. Bayılıyorum o sahneye.
Spagetti de zaten, burnumdan bile yerim o derece severim
ay çok alemsin.
Bence hep beraber sarılalım, birinci olamayan herkes eşit benim gözümde. neyse ben ilk iki gün sen üçüncü gün yaşadık o duyguları. Hahahahaha
ay çok alemsin.
Bence hep beraber sarılalım, birinci olamayan herkes eşit benim gözümde. neyse ben ilk iki gün sen üçüncü gün yaşadık o duyguları. Hahahahaha
Seni bu sefer daha iyi anladım nanam,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince elinden kaçması kötü oluyormuş.Bir de Kazen sabah gelince sevindim,oylarım artacak diye
Seni bu sefer daha iyi anladım nanam,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince elinden kaçması kötü oluyormuş.Bir de Kazen sabah gelince sevindim,oylarım artacak diye
ay çok alemsin.