En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
:halay:Doğrusu bütün makarnalar şahane görünüyor yapanların ellerine sağlık tablo gibi tarifler hiç bir yarışmada bu kadar keyif almadım hepsini denemek istiyorum tabi ki yalancı su böreği önceliğim :KK200:

Bugün yapıp afiyetle yediğim, sosuyla piştiği için sosla özdeşleşip farklı bi tada dönen tek tencerede kıymalı makarna. :kk77:

Oyum tek tencerede kiymali makarnaya. Denedim gayet guzel ve pratikti.sanirim artik makarnalarimi bu sekilde yapicam. Herkese basarilarr

Bastan beri favoriligini koruyan tarif
Tek Tencerede Kıymalı Burgu Makarna. Ya gitti oyum:KK200:

Hepsi birbirinden şahane ellerine emeklerine sağlık katılanların, oyumu tek tencerede kıymalı burgu makarna dan yana kullandım, çok severim kıymalı makarna, herkese bol şans.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ♡ beğenmenize çok mutlu oldum. Özellikle deneyip güzel görüşlerini benimle paylaşan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim :KK60:

Sunumu beğendim. İki tane çubuk koymuşsun ya, adını bile bilmiyorum ama onlarla noodle yeme sahnesi vardır bir filmde. Bayılıyorum o sahneye.
Spagetti de zaten, burnumdan bile yerim o derece severim :D

Saltanatım 1 gün sürdü:olamaz: gadjo dilo gadjo dilo neredesin gel ,sarılıp,birbirimizi teselli edelim:KK53:,ne de güzel havaya girmiştim:63:
:D :D ay çok alemsin. :D
Bence hep beraber sarılalım, birinci olamayan herkes eşit benim gözümde. :D neyse ben ilk iki gün sen üçüncü gün yaşadık o duyguları. :KK53::KK53: Hahahahaha:D

:KK70: :KK70: ay çok alemsin. :KK70:
Bence hep beraber sarılalım, birinci olamayan herkes eşit benim gözümde. :KK70: neyse ben ilk iki gün sen üçüncü gün yaşadık o duyguları. :KK53::KK53: Hahahahaha:KK70:
Seni bu sefer daha iyi anladım nanam,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince elinden kaçması kötü oluyormuş:confused:.Bir de Kazen sabah gelince sevindim,oylarım artacak diye:KK70:
Bende iki üç gün üçüncülük sevinci yaşamıştım, şimdi de sondan 3. Lük sevinci yaşıyorum :rapci::rapci::rapci::süslü:
:KK70::KK70::KK70:
Nevreste Nevreste

Back
X