Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin profil madalya kaynıyor.Bende 3.yüm niye hava atıyorsun![]()
Benimkiler yemek yarışmasından değil. Benim oylarıda vereyim sonra 1.lik garanti![]()
Onuda mı değiştirelimNevoş belki senin de dikkatini çekmiştir .Öğlende bana oy verdiğini söyleyen üye ,en azından ön sıralardaymış,oyum boşa gitmemiş yazdı.Genel olarak bu algı var.Mesela oy verdikten sonra bakar ki geride ,oyum boşa gitmsin diye değiştirebilir ,daha fazla oy alan birine verebilir.Aslında oy değiştirme butonu olmaması gerekir.Tamam 1. bir kişi olacak ama 17 yarışmacı var.1.olamasa da az oy olsa bile herkesin oy alma hakkı var.
Bu kategoride olmaz daha sonrakilerde olabilir..Ne gülüyoon gııız
Benimde moda yarışmasından madalyalarım yokSizin profil madalya kaynıyor.Biraz da bizim olaydı.
Benimkiler yemek yarışmasından değil.
![]()
Yarışma olsa bile sonuncu olurum
Yok be gülüm benim oylardan ne olacak sonra 3.yüm işteÇok ezdin be nevrestem![]()
Bence de değiştirin. İki yarışmacı kafa kafayken, başkalarına vermiş kişiler sonradan oylamanın rengini değiştirebilir. Bence de herkesin oyu ilk verdiğinde, sonuçları görmeden verdiğinde kalmalı. Birinci olamadım diye demiyorum.Onuda mı değiştirelimBu kategoride olmaz daha sonrakilerde olabilir..
1. olamıyoruz oyun bozanlık yapıyoruzBence de değiştirin. İki yarışmacı kafa kafayken, başkalarına vermiş kişiler sonradan oylamanın rengini değiştirebilir. Bence de herkesin oyu ilk verdiğinde, sonuçları görmeden verdiğinde kalmalı. Birinci olamadım diye demiyorum.![]()
CanımHoşgeldin canımBen de seni çok özledim
Bir daha gitme![]()
Geldim canım benimNiye ozletiyorsun kendini![]()
Ben de öpücüğe öpücük veriyorum AusumHazır vuslatı yakalamışken , bir öpücük verip gideyim bari![]()
Ne çabuk unuttunGözüm seni bir yerlerden çıkarıyor ama ,çıkaramadım.![]()

Öyle mi yaptımYazıp kaçtı![]()

Kim demiş
Sevgimden şüpheniz mi var ne ayıpÖzlemem mi sizi, çok özledimBizi özlememiş![]()
Canım benimCanımGitmem canım benim
Geldim canım benim
Ben de öpücüğe öpücük veriyorum Ausum
Ne çabuk unuttun
Öyle mi yaptım
Kim demişSevgimden şüpheniz mi var ne ayıp
Özlemem mi sizi, çok özledimKötü zamanlar atlattım o yüzden uğrayamadım, yoksa hep aklımdasınız
![]()
CanımGitmem canım benim
Geldim canım benim
Ben de öpücüğe öpücük veriyorum Ausum
Ne çabuk unuttun
Öyle mi yaptım
Kim demişSevgimden şüpheniz mi var ne ayıp
Özlemem mi sizi, çok özledimKötü zamanlar atlattım o yüzden uğrayamadım, yoksa hep aklımdasınız
![]()

Olabilir.Bu sefer erişteyi mantarlı ,kaşarlı yaparım ben1. olamıyoruz oyun bozanlık yapıyoruzBence olmadı baştan yapalım
![]()
Ben oylamayı kasdettimOlabilir.Bu sefer erişteyi mantarlı ,kaşarlı yaparım ben![]()
Şuan yoluna girdi canım, şükürCanım benim
Şimdi herşey yolundadır inşaallah![]()
Tey tey tey VUSLAT gelmiş,hoşgelmiş.![]()
Çok şükür canımŞuan yoluna girdi canım, şükür
Hoşbuldum canım benim
![]()