Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevoş belki senin de dikkatini çekmiştir .Öğlende bana oy verdiğini söyleyen üye ,en azından ön sıralardaymış,oyum boşa gitmemiş yazdı.Genel olarak bu algı var.Mesela oy verdikten sonra bakar ki geride ,oyum boşa gitmsin diye değiştirebilir ,daha fazla oy alan birine verebilir.Aslında oy değiştirme butonu olmaması gerekir.Tamam 1. bir kişi olacak ama 17 yarışmacı var.1.olamasa da az oy olsa bile herkesin oy alma hakkı var.
Bence de değiştirin. İki yarışmacı kafa kafayken, başkalarına vermiş kişiler sonradan oylamanın rengini değiştirebilir. Bence de herkesin oyu ilk verdiğinde, sonuçları görmeden verdiğinde kalmalı. Birinci olamadım diye demiyorum.
Bence de değiştirin. İki yarışmacı kafa kafayken, başkalarına vermiş kişiler sonradan oylamanın rengini değiştirebilir. Bence de herkesin oyu ilk verdiğinde, sonuçları görmeden verdiğinde kalmalı. Birinci olamadım diye demiyorum.
Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindanNevreste
, ne modadan Munzevi Zencefil
madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var