- Emoji Skoru
- 32.022
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bölümdekilerin büyük bir kısmı yarışmalar sayesinde pro oldu.Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindan@Nevreste , ne modadan
@_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var![]()
İyi yine bıro diyormuşsun.Ben Onlar pro da biz kro muyuz diyordumAy bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindan@Nevreste , ne modadan
@_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var![]()
Ben de yemek yarışması sayesinde pro oldum değil mi?Bu bölümdekilerin büyük bir kısmı yarışmalar sayesinde pro oldu..Birgün sende olursun inşaallah
Beraber gülüp,beraber ağlayabiliriz![]()
Senin ki sürpriz olduBen de yemek yarışması sayesinde pro oldum değil mi?![]()
Inşallah canımBu bölümdekilerin büyük bir kısmı yarışmalar sayesinde pro oldu..Birgün sende olursun inşaallah
Beraber gülüp,beraber ağlayabiliriz![]()
Bak bu da çok.iyiymişİyi yine bıro diyormuşsun.Ben Onlar pro da biz kro muyuz diyordum![]()
@aeben 'in 1. olduğu kategoride Kazen @deynepnaz ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiacaba nasıl nasıl

Keşke proluğu alıp madalyayı vereydi@aeben 'in 1. olduğu kategoride Kazen @deynepnaz ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı..
Ama madalya gitti
![]()
O zaman belli olurduKeşke proluğu alıp madalyayı vereydi![]()

Kim ,hangi filmde görmüş@aeben soracağım unutuyorum.Bir üye yazmıştı.Makarnanın yanındaki çubukları bir film sahnesinde görmüş.O makarnayı gerçekten o çubuklarla mı yediniz ,yoksa görsellik için mi koydun?![]()
Keşke proluğu alıp madalyayı vereydi![]()
hımmm alala bedavadan pro oldun gı bide madalyama göz dikiyo , 
@aeben bu arkadaş görmüş senin çubukları filmdeSunumu beğendim. İki tane çubuk koymuşsun ya, adını bile bilmiyorum ama onlarla noodle yeme sahnesi vardır bir filmde. Bayılıyorum o sahneye.
Spagetti de zaten, burnumdan bile yerim o derece severim![]()
@Siminru . o cubuklar 4 takım@aeben bu arkadaş görmüş senin çubukları filmde![]()
Bana hediye et,atkı örerim ben onlarla@Simunru o cubuklar takımarkadaşa 2 çiftini hediye edebilirim 2 side bende kalabilir
![]()
Sans olmuş@aeben 'in 1. olduğu kategoride Kazen @deynepnaz ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı..
Ama madalya gitti
![]()