Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindanNevreste
, ne modadan @_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var
Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindanNevreste
, ne modadan @_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var
aeben
soracağım unutuyorum.Bir üye yazmıştı.Makarnanın yanındaki çubukları bir film sahnesinde görmüş.O makarnayı gerçekten o çubuklarla mı yediniz ,yoksa görsellik için mi koydun?
aeben
'in 1. olduğu kategoride Kazen deynepnaz
ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı..Ama madalya gitti
aeben
ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı..Ama madalya gitti
aeben
soracağım unutuyorum.Bir üye yazmıştı.Makarnanın yanındaki çubukları bir film sahnesinde görmüş.O makarnayı gerçekten o çubuklarla mı yediniz ,yoksa görsellik için mi koydun?
Kim ,hangi filmde görmüş canım o cubuklar eşimin çinli arkadaşlarından hedaye yok canım henüz sopaynan yemek yeme maharetim yok ama benim oğlan bi ara dadanmıştı o yiyodu
Sunumu beğendim. İki tane çubuk koymuşsun ya, adını bile bilmiyorum ama onlarla noodle yeme sahnesi vardır bir filmde. Bayılıyorum o sahneye.
Spagetti de zaten, burnumdan bile yerim o derece severim
aeben