Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meze denince aklıma hep yalapşap yapılacak şeyler geliyor![]()
Çok güzel olacak inşaallah![]()
Sadece mezeler olarak düşünmeyinMeze denince aklıma hep yalapşap yapılacak şeyler geliyor![]()
Bende @Eses07 gibi topu taça atıyorum bi ihtimal bizim oğlan ilk okula başladı 1.ci sınıf onunla uğraşıyorumKatılacak mısın bakalım![]()

Bunu bahane etmek yokBende @Eses07 gibi topu taça atıyorum bi ihtimal bizim oğlan ilk okula başladı 1.ci sınıf onunla uğraşıyorum![]()
Buna katılıyorumSonunda mezeler oldu
Tarifleri acayip merak ediyorum
Yemeği en sevdiğim şey meze
Geçen senekini baya baya sollar yeni tarifler diye düşünüyorum![]()

@Bende @Eses07 gibi topu taça atıyorum bi ihtimal bizim oğlan ilk okula başladı 1.ci sınıf onunla uğraşıyorum![]()
Ne avatar resmi mi kuzu ? Ben gorunurdum zaten hep@nananais ,söylemesem daha iyi de ,görünmezlik iksirin bitmiş,görüyorum seni.Avatar resmi değiştirirken yanlışlıkla mı oldu,bilerek mi yaptın?
Hani önceden konuyu okuyanlarda ismin çıkmıyordu,profiline tıklayınca en son ne zaman KKya girmişsin görünmüyordu ya,şimdi görünüyor.Avatar resmini değiştirirken ,yanlışlıkla mı değiştirdin acaba dedim.Ne avatar resmi mi kuzu ? Ben gorunurdum zaten hep![]()
Dur bi karistirayimHani önceden konuyu okuyanlarda ismin çıkmıyordu,profiline tıklayınca en son ne zaman KKya girmişsin görünmüyordu ya,şimdi görünüyor.Avatar resmini değiştirirken ,yanlışlıkla mı değiştirdin acaba dedim.
Dur oynama ,böyle kalsın ,nerede olduğunu bileyim ben,söylediğime pişman etme.Dur bi karistirayimgerçi herkes 7/24 gidigimi biliyor bari bdv deki okuduğum konuları gormesinler
![]()
Çok hızlısın@deynepnaz sanırım düzelttim![]()

Cano 4 lerdeyim 7.grup, cuma grupları paylaşım alanı, bdv ve burası başkada yokDur oynama ,böyle kalsın ,nerede olduğunu bileyim ben,söylediğime pişman etme.![]()
Gerçi gizlensen de ben seni arayıp buluyorumCano 4 lerdeyim 7.grup, cuma grupları paylaşım alanı, bdv ve burası başkada yok![]()
Benim aklıma değişik hiçbir şey gelmiyor.Sonunda mezeler oldu
Tarifleri acayip merak ediyorum
Yemeği en sevdiğim şey meze
Geçen senekini baya baya sollar yeni tarifler diye düşünüyorum![]()
Gerçi gizlensen de ben seni arayıp buluyorum![]()