- Konu Sahibi cikolatalisufle
-
Hangi makas bahcelievler de mi bu dedigin kuafor?
Olsun iyi oldu ben de okudum :)pardon konu acicam diye senin konuna yapistirmisim, ozur:)
Merhaba kizlar saclarimin renginden ve yipranmisligindan muzdariptim bir kuafor saclarimi yakmisti kestirdim saclarim toparlanmaya baslayinca dedim duzgun bir kuafor eli degsin duzelsin neyse gittim rengini duzelttiler ama oradaki ahmet bey daha fazla para kazanmak icin ugrasti resmen saclarim zaten yipranmisti guzel duzelttiler dedim boyle iyi uclara sari istiyordum ama saclarimin yipranmasindansa boyle kalmasi iyidir dedim . Orda makasi aldi kesti ben istemiyorum dememe ragmen duzeltiyorum diye resmen basiretim baglandi. Bi kac paket atalim tam olsun dedi ben dedim zarar gorur sacim boyle kalsin yok hic bisey olmicak bissuru sey soyledi iyi tamam guveniyorum dedim bi actilar civciv sarisi ve saclarimi hissetmiyorum suan kedi kuyrugu gibi kaldilar ne kadar koptuysa artik . Keske hayir diyebilseydim keske boyle olmasaydi. Saclarim cok inceldi hamur gibi sacimi guclendirmek ve gurlestirmek onarmak icin bana yardim nolur
peki kim var şimdi gittiğiniz??
Saçı yakmayan para peşinde koşmayan güvenilcek biri yokmu yaa koca istanbuldaaa
var canım benim son bulduğum kuaför gayet iyiydi anadolu yakasında muhittin kuaför deneyebilirisin..uzman elller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?