Doğuma Hazırlık makas ve bıçak tekniği ile cinsiyet tahmini:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi mai29
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mai29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
146
1
96
Bursa
Kızlar bu da hurafelerden biri ama çok eskiden kalma olduğunu ve büyüklerimiz çok tuttuğunu söylüyor,hamile kadın görmeden bi yastığın altına makas birinin de altına bıçak koyuyorsunuz sonra hamıle bunlardan makas olana kız ,bıçak olana oturursa erkek olurmuş bebeği :)) duyan var mı hiç bu yöntemi yada uygulayan :hulya: Herşeyden önemlisi bebişlerin sağlıklı ve hayırlı evlat olması tabiki de bunlar tamamen eğlence maksatlı kaydirigubbakcemile3

evet banada komsularim yapmislardi..ben inanmam tabiki böle seylere sacmalik..sadece güldük gectik eglencessine...

ilk defa duydum
ama eğlencelik olabilir buna benzer şeyler var tabi

cok yapilan ve bilinen bir yöntem banada yapildi ama tamamen sacmalik-tatlicadiarzu-
sandalyenin altina süngerlerin altina minik makasla bicak koymuslar..ben gittim bicak olana oturdum millet ayy erkek diye hopladi-tatlicadiarzu-
daha sonrada yine masa basinda otururken esimin teyzesi yere catali atti bende düstü diye egilgim almak icin o sirada basima bir tutam tuz atmis ben hic farkinda degilim yine kafamçokkarıştı tuzdan sonra elini yüz cevrende burnunun civarina bir yere sürersen sözde erkek basina götürürsen kiz oluyomus..ben burnum kasinmisti gayri ihtiyari elimi burun cevreme götürdüm bunlar yine bir hopladilar kesin erkek diye...ultrason yapilmisti yaaa okadar emindiler...
ama benim bebegimmm KIZzemuszemus hepsi morardi:roflol::roflol::roflol:
cok sacma inanilcak hicbir tarafi yok

banada hamileyken annem yapmıştı...
bıçağa oturmuştum. ve oğulum oldu...
denk geldi işte allah bilir....

yaprak dökümünde fikrete yapmıştı kaynanası kız çıkmıştı.ama ultrasonda erkek çıktı.tahmin tutmadı

cok yapilan ve bilinen bir yöntem banada yapildi ama tamamen sacmalik-tatlicadiarzu-
sandalyenin altina süngerlerin altina minik makasla bicak koymuslar..ben gittim bicak olana oturdum millet ayy erkek diye hopladi-tatlicadiarzu-
daha sonrada yine masa basinda otururken esimin teyzesi yere catali atti bende düstü diye egilgim almak icin o sirada basima bir tutam tuz atmis ben hic farkinda degilim yine kafamçokkarıştı tuzdan sonra elini yüz cevrende burnunun civarina bir yere sürersen sözde erkek basina götürürsen kiz oluyomus..ben burnum kasinmisti gayri ihtiyari elimi burun cevreme götürdüm bunlar yine bir hopladilar kesin erkek diye...ultrason yapilmisti yaaa okadar emindiler...
ama benim bebegimmm KIZzemuszemus hepsi morardi:roflol::roflol::roflol:
cok sacma inanilcak hicbir tarafi yok

bu iki yöntemin genellikle çok tuttuğunu duydum. belli olmaz. kız denip doğuma kadar da erkek doğan çok oluyor.....

cnm bende tüm hurafeleri denedim kız çıkmıştı ama Allahın izniyle oğlum olacak :) takılma bunlara

Bilimsel veriye dayanmasa da hem eğlenceli hem heyecanlı oyun oldu benim için :)
Aklıma ilk gelen yere oturdum. Bıçak çıktı.
Bakalım cinsiyeti ne olacak ? :)

Back
X