herkesin maddi durumu elvermio lazer yaptırmıya en ucuz yöntem buböyle yöntemlerle harcadıgınız günlere üzüllüceksinz ah bi lazere gitseniz :) okadar rahatım ki ben
bayanlar bana yardım edin yahu
nasıl yani tüyleri yoluyormusunuz işkence gibi bir şey bu ya :18:
:) tekrardan cesaretimi toplayarak bi daha deneyim dedim dun.. sonuc superrrrrrr!
gercekten tertemiz oldu.. bu arada aciya nasil dayandim, aklima beni sinirlendirecek bisey getirdim
yoldum yoldum koydummkeske genital bolgemide elvidenle alabilsemm
yaaa bakarmısınız ben eldiveni nerden alabilirim??? ve ne kadar fiyatı acaba öğrenciyim de :26:
10 tanesi 1 tl ye satıkıyo canım 1 milyoncu gibi yerler oluyo ya öyle yerlere bak
yaaa bakarmısınız ben eldiveni nerden alabilirim??? ve ne kadar fiyatı acaba öğrenciyim de :26:
marketlerde de buzdolabı poşeti vb olan reyonlarda kutu içinde 10 lu satılıyor 1 tl olmasa da 2-3 tl falan sanırım. hem bayaa temiz oluyor, haliyle mutfak işi için kullanıma uygun ya, artık böyle alıyorum ben
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ağdaya gidiyodum ve ağda sonrası en az 1 hafta kızarıklığım tahrişim küçücük küçücük sivilcelerim yani pütürlü cildim gitmiyodu. Bu yüzden burda okuduklarımdan hareketle eldiven kullanıyım dedim. Nasıl olacağını görmek için de kasıklarıma yakın bi bölgeden biraz yaptım. Acı olayı çok iyi yani çok rahat ama aldığımda benek benek aldığım yerlerde kzıarıklıklar olup geçti yani ağdaya göre çok iyi ama 2 gündür bi şey farkettim ve mahvoldum resmen. Eldivenle aldığım yerden çıkan tüylerin hepsinin dibi kırmızı. Böyle nokta nokta o bölge tamamen kırmızı
Ne yapıcam bana yardı medin. Pürüzsüz ve uzun sürücek bi şey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?