bi süre sonra alışıyorsun ilk başlardaki kadar çok acımıyor bence en iyisi eldiven ama baya uğraştırıyor beni çok vaktimi alıyor valla parası olan lazer yaptırsın derim
:) tekrardan cesaretimi toplayarak bi daha deneyim dedim dun.. sonuc superrrrrrr!
gercekten tertemiz oldu.. bu arada aciya nasil dayandim, aklima beni sinirlendirecek bisey getirdim
yoldum yoldum koydummkeske genital bolgemide elvidenle alabilsemm
kızlar eldivenle tüyleri nasıl alıyorsunuz? bu konuda hiç bir fikre sahip değilim. biraz yardımcı olabilir misiniz
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. kolay oluyor mu peki ? böyle yazıldığı zaman biraz korkunç görünüyor açıkçasıcanım bildiğin doktor eldivenin takıyorsun baş parmak ile isaret parmağınla tüyleri tutup yoluyorsun kalem tutar ibi yap çek yapmadan önce uygulayacagın bölgeye pudra sür acını azaltır
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. kolay oluyor mu peki ? böyle yazıldığı zaman biraz korkunç görünüyor açıkçası
hahah tamam bugün deneyeceğim bakalım. inşallah çok acımazcanım ilk aldğında kıl kökler sert olduğundan agrırı ama sonra çok kolay oluyor yol gitsin
o zamn eldvnle dene :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?