22 haftalık bebek artık kocaman olmuş öyle kolay kolay düşük filan olmaz Allah korusun. Hem artık cenin olmadığı için ona düşük de denmez . Olumlu şeylere odaklanmanız lazım sonuçta hepsi ihtimal ama ihtimalleri düşünerek hayat geçmez . Sağlıkla alın Yavrunuzu kucağınıza. Makat duruş sizin için sıkıntılı olabilir dediğim gibi hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebek de iyice büyüdüğü için kaburga kemiklerinin tam ortasına kafası geliyor ve hep dik durmak zorunda kalıyorsunuz yani içerde bebeğin skıştığınu hissedebiliyor insan. Bebek içinse normal Doğum olmuyor ters durduğundan dolayı önce kafası çıkmalı çünkü. Siz zaten sezaryen düşünüyormuşsunuz . Kasılmalar başladığı zaman tecrübeli ebe yada doktorlar bebeği çevirebiliyor manevralarla ama sanırım Türkiye’de pek de uğraşan doktor yoktur. Zaten bunu da normal Doğum olsun diye uğraşıyorlar . Bebeğim kendiliğinden döndü herhangi bir hareket yapmadım ondan önce 2 normal doğumum olmuştu sezeryana ikna olmam zor olmuştu ama çok şükür bebişim zorlamadı beni :)) o da normal doğdu ve çabucak toparlandım zaten 3 çocukla yatma iyileşmeyi bekleme gibi bir lüksüm yoktu. Şu an kızım 5 yaşında :)) kocaman oldu