Makat geliş Bebek, Bebeği geç dönenler

Andelipp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
96
30
88
35
Merhaba,
35 haftalık hamileyim... Bebeğim makat geliş pozisyonunda.. özel hastanede doktor 39. Haftada sezaryanla alırız dedi, devlet hastanesindeki ise son güne kadar bekleriz diyor... Ben devlette doğum yapmayı planlıyorum ancak internetten araştırdım bu saatten sonra bebek dönmesi çok zor olurmuş... Bebeği son haftalarda dönenler var mı? Normal doğumdan çok korksamda normal olsun istiyorum... Tabi herhangi bir sağlık problemi yaşamazsak...

Artik donme ihtimali cok az yeri de azaldi ama belli olmuyormus donedebilir sanciyla donen bile varmis . Bnm bi tanidik 40 haftaya kadar durdu sonra sancisi geldi evde az bekledi gitti 4 cm aciklik var sanciyla da donmems yapacak birsey yok sezaryene alalm demislr oylece sezaryen oldu . Hayirlisi

Üzüldüm ya, sancıyi çek açıklık olsun ama dönmüyor... Bakalım benim nasıl olacak

Ben bekleyin derim sancılar gelince gidersiniz zaten normal olmazsa sezeyanla olur nere giderseniz gidin.

Eğer bir sıkıntı olmazsa beklemeyi düşünüyorum..
Merhaba canım doğumun nasıl oldu bebeğin döndü mü. Sağlıkla doğurdun mu benimde makat geliş. Ne sezeryan ne acısı hiçbirinden korkmuyorum.tek korkum internette makat geliş bebeklerde anormali olabilir diyor doğumdan sonra anlaşılıyormus. Yani bebek normal ve akıllı bir bebekse zaten baş aşağı dönüyormuş. Benim korkumda bu inşallah bebeğim iyidir geri dönüş yaparsan çok sevinirim

merhaba, bebeğim yanlış hatırlamıyorsam doğuma 2 hafta kala döndü normal doğum yaptım çok şükür. İnsalh seninki de döner son güne kadar dönme.sansi var moralini bozma.. normal ve akıllı bebekler döner demişsin ya o yanlış canım dönmezse normal ve akıllı olmaz mı yani bu düşüncen doğru değil kardeşim. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin.. insalh sende sağlıkla kucağına al kardesim

Benim erkek kardeşim ters geldi ve hicbir anomalisi yoktu Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua edin lutfen

Bu mesajinizin ekran goruntusunu alip makat gelis kiz kardesimle feci sekilde dalga gecmemek icin kendimi zor tutuyorum Yahu ne alakasi var

Yaa öyle mi maşallah ne güzel olmuş Benimki hala dönmedi malesef 37. Haftadayiz. İlk haftalar aratirken böyle şeyler okudum internette ve çok etkiledi annelik böyleymiş olan olmayan herşeye endişe ediyir insan.. şimdi artık umursamıyorum sağlıkla doğsun yeterki
Benim erkek kardeşim ters geldi ve hicbir anomalisi yoktu Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua edin lutfen
Evet çok okudum böyle ama insan yinede korkuyor annelik işte hayırlısıyla bende kucağıma alırım inşallah

Bu mesajinizin ekran goruntusunu alip makat gelis kiz kardesimle feci sekilde dalga gecmemek icin kendimi zor tutuyorum Yahu ne alakasi var
Önceden forumlarda okurken bende çok gülerdim yok hapşırdım bebek düşmüş müdür vs gibi şeyler okuyunca. İnsana garip geliyor ama insan anne olunca birşeyler okurken her ihtimali düşünüyor ciddiye alıyor. Helede yıllardır bebeği olmuyor ve mucizesine kavuşacaksa çok farklı bir duygu bunlar ayrı bir psikoloji. Herkesin herkesi anlamasını beklemiyorum tabiki. Herkes herkesle aynı şeye gülmek ya da üzülmek zorunda da değil. O yüzden istediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz sorun yok :)

2 gün önce bir arkadaşımla konuştum. İkinci bebeği oldu. İlk kızı da ikinci kızı da dönmemiş ve sezeryanla doğum yapmış ama hiç öyle şeyler düşünmeyin valla çok ta akıllı cimcime bir kızı var ikinci bebeği de çok sağlıklı maşallah hamileyken insanın aklına herşey gelebiliyor kese gözüktü kalp sesi hareketleri herşeyi takıyor sizi çok iyi anlıyorum. Bebeğiniz doğsun emdi mi doyuyor mu kilo aldı mı ateşi mi var gibi şeyleri düşüneceğiz anneliğin doğası bu

Yillarca cocuk hasreti cekmenin hurafelerle inanmakla ne alakasi var hanimefendi? Neden donen cocuk daha akilli olsun?

Yaa demek öyle bunu duyduğuma çok sevindim sağlıkla büyüsün kuzular :) İnsan internette o kadar çok şey okuyor ki etkilenmemek elde değil. Annelik işte.. tabi yapıylada alakalı ben herşeyi çok kafama takarım öylede kötü bir huy ama alikoyamiyorum kendimi düşünmekten. Ama işte bebeklerimizde kendi kendine belirliyorlar geliş şekillerini. Sağlıkla gelsinler yeter ki önemli değil

Yillarca cocuk hasreti cekmenin hurafelerle inanmakla ne alakasi var hanimefendi? Neden donen cocuk daha akilli olsun?
Hurafe değil basbayağı yapılan araştırmalarda çıkan sonuçları paylaşan doktorların ağzından dinlediğim bir bilgi bu. Tabiki olasılıklardan sadece biri. Nasıl ki prospektüslerde nadir görülen yan etki olarak ölüm yazıyorsa buda bir ihtimal Allah korusun. Ayrıca tut ki hurafe isteyen istediğine inansın ya rahat olun bence :)

Rahatim zaten ben kendi kiz kardesimle dalga gecmeyi dusundum bu arastirmayla. Ona da karisamazsiniz heralde, bana gore sacma ve ben bu arastirma ile kiz kardesimle dalga gecme hakkina sahibim kiiii gectim bile

Merhaba. Beni devlette suyum gelmesine rağmen geceden sabaha kadar bekletdiler döner diye. Ama dönmedi tabikide)) sezeryanla alındı 37 hafta 3 günlükde.
Geceden sabaha bekletildiğine göre demekki dönme ihtimali var.dönmesin diye dua etdim ben) benim için sezeryandan iyisi yok).
Sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…