Doğuma Hazırlık Makat gelişi pozisyonunda olan bebekler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bittercikilat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
278
122
33
29
merhaba kızlar 32+0 ım bugün kontrolüm vardı. Doktora gittiğimde bebeğimin makat gelişli olduğunu söyledi doktorum dönmezse sezeryan olabilir böyle olurda dönmezse. Sizin bebekler kaçıncı haftada döndü. Normal Doğum yapmak istiyorum.

Ah benim kuzumun suyu çok fazlaydı. Sürekli dönüp duruyordu. 38+1de suyum geldi ve hastaneye gittik. Maalesef ne yaptıysak dönmedi. Ebe eliyle bile döndürmeye çalıştı ama olmadı. Kalp atımları da yavaşladı bu yüzden sezeryan oldum. İnşallah sizin bebeğiniz döner de vajinal Doğum yaparsınız.

İnşallah ya suyum normalmiş 35 e kadar dönedebilir dönmedebilir dedi

Benimde 32-33 lerde makat gelişi pozisyonundaydı. Sonra döndü. Şu an 38 bitiyor. Geçen hafta içinde bence bir tur daha döndü öyle hissettim. :) Şu an doğum pozisyonunda. Ama o kadar hareketli ki her an her şey olabilir. Sizinki de son ana kadar dönebilir normal pozisyonuna. Henüz çok erken sizin için.

Umarım dönmüş olur haftaya kontrole gidicem hayırlısı ne ise o olsun bide ya

Merhaba bu konularda bilgili değilim ama geçenlerde bir arkadaş bebeğin doğum pozisyonuna girmesi için annenin bazı egzersizler yaptığını bunun birçok kişide olumlu sonuç verdiğini söyledi. Hareketleri anlattığı kadarıyla bana biraz riskli geldi ama siz internetten araştırın bir bakın, yalnız değilken dikkatle yaparım derseniz doktorunuza danısın derim. Sadece bir öneri.. sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız insallah

Çok teşekkür ederim ufak tefek egzersizler yapmaya çalışıyorum. İnşallah

Merhaba kızlar ben 37 haftalıkken gittim baştan beri hep makattı hala makat sizce döner mi ? Şu an 37+4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…