Makat gelişi sebepleri nelerdir?

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
Merhaba. İlk hamileliğimde 37+3 haftada doğum yapmıştım.başı ters yönde olduğu için doktorlar sezeryan yaptı. Şimdide 36+2 haftalık hamileyim. Başka ülkede yaşıyorum.bu ülkede zorumluluk olmadığı sürece sezeryan tercih edemiyorsun. İlki sezeryan diye ikincide sezeryan olsun istiyorum.Ne kafasını dönmeğe yardımcı oluyorsa o hareketlerden uzak durayım))diye sebepleri nelerdir bilenler yazsın lütfen

Sezaryen tercih edemiyorsun da sen zaten ameliyatlisin bu durumda sezaryen sonrasi vajinal dogumami zorlayacaklar seni Hadi önceki vajinal doğum olsa tamam diycem ikinci içinde ilk tercih sezaryen olmayacak ama bana saçma geldi çünkü riskli herkese ssvd uygun olmuyor diye biliyorum

Sezaryen tercih edemiyorsun da sen zaten ameliyatlisin bu durumda sezaryen sonrasi vajinal dogumami zorlayacaklar seni Hadi önceki vajinal doğum olsa tamam diycem ikinci içinde ilk tercih sezaryen olmayacak ama bana saçma geldi çünkü riskli herkese ssvd uygun olmuyor diye biliyorum
Maalesef Rusiya devlet hastanesinde böyle.dinlemiyorlar.seçim yapmak şansın yok.
Bide bende laparoskopik ameliyyatda geçirmişliğim var.ona rağmen ilk hamileliğimde çocuk dönerse normal doğum olacak denildi

Back
X