makat gelisi ?

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba bugun normal kontrole gittim dr hersey yolunda cok iyi falan dedi ama bakarken makat gelisi pozisyonunda suan dedi yani popo asagida basi yukardaymis rahim agzi kalinligini falan olctu normal gorunuyo erken dogum riski yok dedi bende suan makat gelisi olmasi sorun mu doguma kadar duzelir mi dedim elbet duzelir doner pozisyon alir dedi ama yine de icimde endise var 4 ay kaldi doguma sezeryan istemeyen biriyim hayatta da ne istemesem yok olmasin yaptirmam desem basima gelir boyle olup son ay duzelen var mi

Merhaba bugun normal kontrole gittim dr hersey yolunda cok iyi falan dedi ama bakarken makat gelisi pozisyonunda suan dedi yani popo asagida basi yukardaymis rahim agzi kalinligini falan olctu normal gorunuyo erken dogum riski yok dedi bende suan makat gelisi olmasi sorun mu doguma kadar duzelir mi dedim elbet duzelir doner pozisyon alir dedi ama yine de icimde endise var 4 ay kaldi doguma sezeryan istemeyen biriyim hayatta da ne istemesem yok olmasin yaptirmam desem basima gelir boyle olup son ay duzelen var mi
Canim bencede suan bi problemin yok cunku zaten 7 ayda ve sonrasinda bebek dogum pozisyonuna geliyor daha cok var dogumuna doner merak etme hayirli dogumlar simdiden :KK66:

Yani insallah bilemiyorum ki ilk hamileligim oldugu icin biraz tereddutluyum ya donmezse falan diye aslinda hareketli bi bebek ama oldugu yerde hareket ediyo demek ki

Yani insallah bilemiyorum ki ilk hamileligim oldugu icin biraz tereddutluyum ya donmezse falan diye aslinda hareketli bi bebek ama oldugu yerde hareket ediyo demek ki
Benim kizim 26 haftada donmustu canim hic merak etme bebisin ne zaman donecegini bilir annesi :KK66:

İnsallah canim bakalim umarim doner bi yandan da iyi bisey sanirim suan icin dogum pozisyonunda olmamasi bazen erken doguma da neden oluyo diye duymustum

Daha minik döner tabiki de ilk bebeğim 24te dondu simdi 26+2gunlgum bgn kontrolün vardi ve sönmüş geçen ay makat gelisliydi doktorun döner dsdi ve dondu merak etme düşünme :)inş saglikla dogar

X