Çocuk Hastalıkları Makatta darlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ebruyigit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
26
3
1
33
Bebeginde makatta darlik sorunu ceken varmi.bebegim 35 gunluk.kakasini yapamiyo.cok zorlaniyo.cocuk cerrahi makatta darlik var operasyon gerekiyo dedi.cok arada kaldik.bu durumu yasayan varmi.oglum cok aci cekiyo.

Bebekler tuvalet alışkanlığını doğduktan sonra kazaniyorlar, benim kızım da zorlanıyordu 1 aylıkken, şimdi rahatca yapabiliyor, masaj yapın karnına, belli egzrrsizleri var onları yapabilirsiniz, internetten ayşe öner in videolarını izleyebilirsiniz, 1 aylık ve operasyon fikri saçma geldi bana, normal diye biliyorum yenidoğan bebeklerde.. çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun zeytinyağı vs deneyebilirsin
Bu arada konuyu çok alakasız bi yere açmışsın sanırım bırası çocuk bebek 2. El eşya takas vs bölümü

Saol onerilerin icin.ilk cocugum.biraz acemiyiz.

Merhaba benim bebegimede aynu teşhis koyuldu ama bizim doktorumuz fitil tedavisi verdi ve cok şükür biraz büyümüş Sizin çoook çok daha dar olmalı hiç tedavi etmeden direk ameliyat dediğine göre Çok geçmiş olsun iyi geceler

Bebeginde makatta darlik sorunu ceken varmi.bebegim 35 gunluk.kakasini yapamiyo.cok zorlaniyo.cocuk cerrahi makatta darlik var operasyon gerekiyo dedi.cok arada kaldik.bu durumu yasayan varmi.oglum cok aci cekiyo.

Merhaba arkadaşim in bebeğine aynı teşhis koyuldu ama bi süre gozlemleyelim dedi dr erkek bebek gazlı çok 3 aylık suan ve iyi kötü yapıyor kakasını henüz bir operasyon gecirmedi hangi il de siniz iyi bir dr götürün

Evt zaten bizi korkutanda o oldu.muayenede bile cocuk nefessiz kalircasina agladi.aci veren bi islem.bastan soyledi.

Zamanla gecer kendiliginden buyur diyenlerde var.bilmiyorum bekliyimmi.annem siz kucukken aglamaktan patliyodunuz cok fazla bi yere goturemedik kendiliginden gecer gidrer derdi.acaba dogal surece mi biraksam sonucta bi hastalik degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…