Makina aldim servis actığında kırık oldugu anlasıldı fakat...

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanimlar bulasik makinasi aldim servis geldi kutuyu acti makinanin bir yerinde kırık oldugunu gorduk tutanak tutmasi icin israr ettik ama bu bizlik degil diyerek aldiginiz yere soyleyin iade hakkiniz var dediler.Aldigim yer sorun cikartmadi gibi gorunuyor ama endiselerim var gidip gorusecegim.Servis ten gelenler dogru mu yapti tutanak tutmadi diye genel mudurluklerine telefon actim bilgi slmak icin iadede sıkinti yasarsam arama mi soylediler servisin tutanak tutmasi gerekliymis.Siz boyle durumlar da ne yapiyorsunuz cok uzuldum icim icimi yiyiyor bisey de normal ciksa sasarim umarim problem cikmaz.

Aldığınız her ürünü açsanızda iade hakkına sahipsiniz. Zaten servis size bir kağıt vermiştir, çünkü onu paketinden servis çıkarır.. Bizim bulaşık makinasının kapağında çizik vardı, servis kendi açtığı için hemen mağazadan yenisi geldi. Yani hakkınız olan bişey, merak etmeyin..

Ürünü aldığınız yere gidin her bölgeye kendi servisleri vardır kimin getirdigini gorurler ve evet iade için tutanak tutulması lazımdı pesini bırakmayin en kısa surede gidip gorusun.

Servis hic bir sey duzenlemedi ama kutuyu acti kirigi gordu ve bunu iade edin dedi aldiginiz yere.

Bence de tutanak tutması gerekti. Ne yani bunun için değilse neden kendimiz açmıyoruz da servis gelip açacak diye bekliyoruz madem

Servis hic bir sey duzenlemedi ama kutuyu acti kirigi gordu ve bunu iade edin dedi aldiginiz yere.
Ama servis geldiğine dair bir kağıt verir.. Neyse siz iadenizi yapın yine, servisin sisteminde vardır kaydınız çıkar merak etmeyin. Alırlar iade.. Servis kaydının önemi gak guk etmesin satıcı diye dedim, ama zaten yasal olarak cayma hakkınız var. Geçmiş olsun.

Her ne olursa olsun 6 ay icinde iade hakkiniz var. Kusurlu mal olarak gecer.

Ürünü aldığınız yere gidin her bölgeye kendi servisleri vardır kimin getirdigini gorurler ve evet iade için tutanak tutulması lazımdı pesini bırakmayin en kısa surede gidip gorusun.
Aradim genel mudurluklerini orasi da oyle soyledi tutanak tutmasi lazimmis gelen servisin. sorun cikartirlarsa aldiginiz yer bizi arayin dedi soylediklerimi not ettiler .Gelen servis bizlik degil dedi isin icinden cikti eger yeni makinam gelmesse sikayet edecegim .

Beyaz eşyaları buzdolabı,camasir, bulaşık makinesini servisin açması lazım,diğer turlu hak idda edemezsiniz ,evlenirken televizyon aldığımızda eşim.bir yerinde bisey var mi diye kendisi açmış kirik olduğunu girdikten sonra servise soyledigi halde eşim açtığı için değiştirmediler ,servisin açması gerektiği için , ve afedersiniz essek gibi yalvar yakar zar zor değiştirdik

Servis acti benim kini .ama elde bisey yok hemen arkalarindan mudurluklerini aradim durumu biliyorlar artik herturlu degisim ve iadeyi yapmak zorundalar.Ama alana kadar rahat uyuyamam .Su servise kiziyorum kardesim tut tutanagi elimde kanitim olsun sen actin makinayi.

Evet ama servis tutanak tutmadiysa servis açtığında kırık olduğu nasıl kanitlanacak,burada bisey yazmiyor kendiniz kirmissiniz deseler nasıl ispat edilecek ?
Arkalarin dan mudurluklerine actim tekefon kayit ettiler tutanak tutulmasi lazimdi sorun yasarsaniz tekrar arayin dediler .Bu sorunu cozer degil mi gelen adamlar da yalan soylemezler herhalde.

Ürünleri mağazadan servis alıp monte edilecek eve kendileri getirirler ,mağaza sadece servise teslim ettiğine dair imzalı kâğıt alirlar ,bir nüshası serviste bir nushasi mağazada bulunur .

Bende onun için söyledim zaten,değişimi evet mağaza yapacak ama servis elemanlarının tutanağına gore yapılacak ,hanı belge ? Servisteki eleman sağlam teslim edildi diye gostermemistir inşallah ,ilk defa duydum böyle birşeyi ,inşallah değişim yaparlar.

Arkalarin dan mudurluklerine actim tekefon kayit ettiler tutanak tutulmasi lazimdi sorun yasarsaniz tekrar arayin dediler .Bu sorunu cozer degil mi gelen adamlar da yalan soylemezler herhalde.

Sanırım halledilir ,ben arcelikte çalıştım orda anlattığım gibiydi insallah başlarından savmak için dememislerdir ,gerci öyle olsa telefondakiler sorun çıkarırdı ,her yerin satış sekli farklıdır belkide

Bende onu diyom zati İlk servis açar, kurulumu yapar, kusur varsa ya servise ya iadeye gönderilmesini söyler. Ama servis mutlaka bir evrak düzenler, hiç bir işlem yapmasa bile geldiğine dair. Bunun sebebide firmadan servis hizmeti ücretini almak için. (garanti kapsamındaki ürünlerde)

Yok yapacaklar .Olmadi tuketici haklarina sikayet edicem oyle kesin alirim .6 aya kadar iade hakki var normal de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…