Makina aldim servis actığında kırık oldugu anlasıldı fakat...

Gorumcem evlenirken istanbuldan alınan beyaz eşyasının birinde sorun çıkmış kapağı kirikmis ,servis tutanak tutup değişim için tekrar istanbuldan trabzon a yeni urun gondermislerdi

Ben arcelikten aldım.arçelik şöyle bir şey uyguluyor.servis gidip kendisi alıyor makineyi ve onlar getirip kuruyor sorumluluk tamamen serviste oluyor.sizin durumunu da bir sorun çıkacağını sanmıyorum neticede kutu acilmamis

Makinayi aldigim yer yenisini gondericek zaten durustse tabi.Ama servisin yaptigina sinir oldumya adam kabul etmeseydi herturlu iade ederim tuketici hakem heyeti var sonucta ama bos yere sıkıntı yasamis olurdum.

Makinayi aldigim yer yenidini gobdericek zaten durustse tabi.Ama servisin yaptigina sinir oldumya adam kabul etmeseydi herturlu iade ederim tuketici hakem heyeti var sonucta ama bos yere sıkıntı yasanis olurdum.
Bence de kutu açıldıktan sonra ortaya çıkan tablo için tutanak tutulmaliydi bunu firmaya bildirmelisiniz ki servis işlemlerini gelustirsinler ya da uyarsinlar

Bence de kutu açıldıktan sonra ortaya çıkan tablo için tutanak tutulmaliydi bunu firmaya bildirmelisiniz ki servis işlemlerini gelustirsinler ya da uyarsinlar
Durumu bildirdim zaten bir sorun cikarsa bizi arayin dediler.Onlar cozecekler sanirim ben konusurken soylediklerimi bilgisayara yaziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…